U putnoj torbi krio dva kilograma skanka

Uprava policije navodi da će pronađena materija biti poslata na vještačenje u Forenzički centar
4 komentar(a)
Ažurirano: 04.06.2013. 14:01h

Službenici Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave policije, Grupa za kontrolu i bezbjednost željeznice Podgorica su sinoć oduzeli od P.S. (47) iz Novog Sada oko sva kilograma materije za koju se sumnja da je opojna droga skank, nakon čega je P.S. uhapšen, zbog osnovane sumnnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavaljanje u promet opojnih droga.

Policijski službenici Grupe za kontrolu i bezbjednost željeznice Podgorica su, sinoć, u mjestu Mijatovo Kolo, u vozu koji saobraća na relaciji Bar –Beograd, prilikom kontrole putnika P.S. u njegovoj putnoj torbi pronašli sakrivena ispod garderobe dva pvc pakovanja u kojima se ukupno nalazilo oko dva kilograma skanka.

"Pronađena materija za koju se sumnja da je opojna droga je oduzeta, a o događaju su obaviješteni službenici Grupe za suzbijanje droge Bijelo Polje, Berane i Pljevlja, kojima je predata pronađena materija i P.S., koji je lišen slobode, zbog osnovane sumnje, da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja držanje i stavljanje u promet opojnih droga", piše u policijskom saopštenju.

O događaju je pravovremeno obaviješteno i Više državno tužilaštvo u Bijelom Polju.

Uprava policije navodi da će pronađena materija biti poslata na vještačenje u Forenzički centar.

Protiv P.S. je podnijeta krivična prijava, a nakon hapšenja je uz krivičnu prijavu, u zakonskom roku, predat Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju na dalju nadležnost.

Galerija

Bonus video: