Penelope Kruz je nova Bond djevojka

"Producenti odavno pokušavaju da angažuju Penelope, ali ona je uvijek imala druge obaveze. Sada konačno rade na ugovoru"
1 komentar(a)
Penelope Kruz, Foto: Pinterest
Penelope Kruz, Foto: Pinterest
Ažurirano: 02.06.2013. 10:23h

Uloga sljedeće Bond devojke pripašće španskoj glumici Penelope Kruz. Novi film o tajnom agentu snimaće se idućeg ljeta, a zvijezda će tada imati 40 godina, što znači da će biti najstarija Bond djevojka u istoriji, prenosi "Dejli mejl".

Budžet za snimanje novog filma o Bondu iznosiće sto miliona funti, a vjerovatno će ga režirati Sem Mendes, koji je postigao veliki uspjeh sa ostvarenjem "Skyfall".

"Producenti odavno pokušavaju da angažuju Penelope, ali ona je uvijek imala druge obaveze. Sada konačno rade na ugovoru", otkrio je izvor blizak produkciji.

Trenutno titulu najstarije Bond devojke nosi britanska glumica Onor Blekmen, koja je imala 39 godina kada se pojavila u filmu "Goldfinger" iz 1962. godine, kao Pusi Galor.

Penelope Kruz bi uskoro trebalo da se porodi, a to će biti njeno drugo dijete sa kolegom Havijerom Bardemom.

"Nakon rođenja prvog sina Lea, ona se brzo vratila u formu, tako da će sigurno i ovog puta brzo povratiti savršenu figuru. Bond devojke su uvijek ne samo zgodne, već i pametne, a Penelope je upravo takva", rekao je izvor blizak produkciji.

Bonus video: