Muharem Fejzić pronađen na Kosovu

Fejzić je prije dvadesetak dana progovorio o švercu cigareta na granici prema Kosovu i Metohiji, i tužilaštvu ponudio dokaze za to
92 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 31.05.2013. 10:06h

Rožajac Muharem Fejzić (32) koji je navodno nestao sinoć oko 21, 30 časova pronađen je danas na Kosovu, saznaju „Vijesti“ nezvanično iz policije.

Prema tim izvorima, Fejzića je locirala i zadržala kosovska policija. U tom trenutku on je bio sam, a na njegovom tijelu nijesu uočeni bilo kakvi tragovi nasilja, zbog čega se sumnja da je cijela priča o navodnom kidnapovanju ili naprasnom nestanku Fejzića unaprijed smišljana.

„Kod Fejzića su pronađeni i izvjesni dokazi koji će biti predmet istrage, a koji upućuju da iza navodnog misterioznog nestanka stoji neko ko je savjetovao Muharema na koji način da dodatno skrene pažnju na sebe“, rečeno je „Vijestima“ nezvanično iz policije.

„Dan“ je objavio da je Fejzić nestao u četvrtak veče na putu prema selu Besnik. Njegov automobil je pronađen u tunelu, a vrata su bila otvorena.

Nakon što su to prijavili prolaznici, njegov automobil je pronašla policija oko 21 sat i 30 minuta. Tokom izviđaja je utvrđeno da na vozilu nema nikakvih tragova nasilnih radnji, niti bilo čega što bi upućivalo na kidnapovanje, pa se odmah posumnjalo da je riječ o unaprijed smišljenoj farsi.

Na granici sa Kosovom

Crnogorska policija je o svojim operativnim saznanjima sinoć obavijestila kosovske kolege koje su odmah pronašle Fejzića. Za to vrijeme rožajska policija je do kasno sinoć privodila više osoba radi prikupljanja operativnih podataka.

On, prema nezvaničnim informacijama nije prešao zvanični crnogorski prelaz na Kuli već je najvjerovatnije na teritoriju Kosova ušao šumskim putevima.

Fejzić je prije dvadesetak dana progovorio o švercu cigareta na granici prema Kosovu i Metohiji, i tužilaštvu ponudio dokaze za toNa konferenciji za novinare u Skupštini, Fejzić je pozvao policiju da ga zaštiti tvrdeći da mu je život ugrožen, jer je svjedok prekograničnog šverca.Njegov automobil je pronađen u tunelu, a vrata su bila otvorena.Članovi njegove porodice, koji su sinoć bili na licu mjesta, optužili su policiju jer nije preduzela ništa kako bi ga zaštitila. Oni su sumnjali da je Fejzić kidnapovan ili ubijen zbog javno iznesenih tvrdnji da ima materijalne dokaze o švecu cigareta.

Galerija

Bonus video: