Nezgoda kod Pljevalja: "Fordom" sletjeli s puta

Povrijeđeni su prevezeni u pljevaljsku bolnicu, gdje im je ukazana pomoć. Prema riječima ljekara, van su životne opasnosti
57 pregleda 2 komentar(a)
Udes Pljevlja, Foto: Goran Malidžan
Udes Pljevlja, Foto: Goran Malidžan
Ažurirano: 31.05.2013. 07:08h

Beograđanin Miroslav Medenica (57), teško je povrijeđen, a Marija Todorović (32) prošla je sa lakšim povredama, kada su juče oko podne sletjeli sa kolovoza na regionalnom putu Pljevlja - Đurđevića Tara u selu Kosanica.

Povrijeđeni su prevezeni u pljevaljsku bolnicu, gdje im je ukazana pomoć. Prema riječima ljekara, van su životne opasnosti. Direktor pljevaljske Opšte bolnice Zoran Tabaš, kazao je da je Medenica zadobio teški prelom lijevog skočnog zgloba.

On je juče bolničkim vozilom prevezen do prijepoljske bolnice , gdje će nastaviti liječenje ili biti upućen u neku drugu zdravstvenu ustanovu, s obzirom da je državljanin Srbije i korisnik tamošnjeg zdravstvenog osiguranja. Todorović je zadobila ogrebotine po tijelu i na prijemu se žalila na bolove u stomaku.

Prema nezvaničnim informacijama, Marija, koja je upravljala vozilom, iz za sada nepoznatih razloga, dok se kretala vozilom prema mostu u Đurđevića Tari, prešla je u lijevu kolovoznu traku, sletjela sa puta, a potom je vozilo nastavilo da se prevrće pedesetak metara po obližnoj livadi.

Auto je u potpunosti uništen i prava je sreća da su njih dvoje, koji su bili sami u autu, prošli sa povredama koje nisu opasne po život. Na mjestu gdje se dogodila nezgoda, put je pregledan i prav, a policija koja je uradila uviđaj, utvrdiće uzroke koji su doveli do slijetanja vozila.

Prema nezvaničnim informacijama, Marija i njen očuh putovali su iz Beograda za Herceg Novi, gdje imaju kuću.

Bonus video: