Ženski rituali koje muškarci smatraju nepotrebnim

Muškarcima takođe nije jasno zašto žene nose visoke potpetice ukoliko su neudobne
129 pregleda 5 komentar(a)
Ažurirano: 30.05.2013. 11:25h

Postoji mnogo stvari koje žene smatraju izuzetno važnim pri uljepšavanju, dok ih muškarci smatraju nepotrebnim i skupim.

Nadograđene trepavice

Muškarcima nije jasno zašto žene troše vrijeme i novac za nadogradnju trepavica, kada se to ionako jedva primijeti. Njihovo mišljenje je slično i po pitanju nadogradnje kose, ali ističu da to bar ima neku poentu.

Ukrašeni nokti

Većina muškaraca smatra da žene pretjeruju sa ukrašavanjem noktiju i da često izgledaju djetinjasto. Prema njihovom mišljenju žene previše praktikuju ukrase, naljepnice i slično. Oni se pitaju šta li žene navodi na stavljanje plastičnih noktiju koje često liče na "kandže veštice"?

Nošenje neudobnih štikli

Muškarcima takođe nije jasno zašto žene nose visoke potpetice ukoliko su neudobne i šta im znači da ih nose sat vremena, a kasnije prilikom plesa izuju jer ne mogu više da izdrže.

Sjaj za usne

Diskretan sjaj za usne za muškarce predstavlja najzavodljiviju šminku, a sve upadljive nijanse karmina i šminke smatraju pretjeranim i nimalo privlačnim.

Karmin i rumenilo

Prema mišljenju većine muškaraca, jako rumenilo i karmin čine da žena liči na lutku i izgleda vještački.

Tečni ajlajner i maskara

Muškarci misle da žene koje koriste ajlajner i maskaru nisu zadovoljne prirodnim izgledom svojih očiju. Ajlajner vide kao marker na licu, a trepavice sa maskarom izgledaju kao da su uvijene viklerom.

Korišćenje asortimana prozvoda za kosu

Muškarci sve osim korišćenja šampona, balzama i ponekad gela za kosu vide kao bespotrebno bacanje para i gubljenje energije. Komplikovani ritual njege kose žena rijetko koji muškarac može da razumije.

Cirkoni na zubima

Zašto žene pored opterećivanja svoje kose nepotrebnim preparatima i ukrasima, ne ostave na miru bar svoje zube, pitaju se muškarci.

Galerija

Bonus video: