Potvrđena presuda Raičeviću od 40 godina zatvora

Prvostepenu presudu donijelo je krivično vijeće sudije Milenke Žižić u Višem sudu u Podgorici
85 pregleda 0 komentar(a)
Igor Raičević, Foto: Zoran Đurić
Igor Raičević, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 29.05.2013. 12:37h

Apelacioni sud Crne Gore potvrdio je presudu Igoru S. Raičeviću (35) koji je osuđen je na maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora, zbog ubistva supruge Marije i Ivana Dulovića, potvrđeno je “Vijestima” u Višem sudu u Podgorici.

Prvostepenu presudu donijelo je krivično vijeće sudije Milenke Žižić u Višem sudu u Podgorici.

Prema optužnici, Raičević je 25. novembra 2011. oko 10.30 časova u Podgorici, u dvorišnom dijelu zgrada koje se nalaze u Ulici obala Ribnice i Četvrte proleterske, s umišljajem ubio suprugu Mariju i Dulovića.

Prethodno je Raičević vozilom “golf 2”, PG: CM 776, kojim je upravljao, zaustavio i onemogućio kretanje i izlazak sa tog prostora vozilu “golf 4”, PG: GD 594, vlasništvo Marije Raičevi .

Nakon toga je Raičević izašao iz vozila i prišao supruzi Mariji koja se nalazila pored svog vozila. Tada je, prema optužnici, okrivljeni iz pištolja “CZ” ispalio metak u glavu supruzi od kojeg je na mjestu stradala.

Nakon toga je u pravcu Dulovića ispalio šest metaka od kojih su ga četiri pogodila. Usljed iskrvavljenja iz rana Dulović je preminuo oko 15 časova u Kliničko-bolničkom centru u Podgorici.

Bonus video: