Pljevljak osumnjučen da je nanio teške tjelesne povrede sugrađanki

K.H. je osumnjičen da je pretukao E.Č. u sobi koju ona iznajmljuje u Podgorici, udarajući je pesnicama po glavi i tijelu
179 pregleda 0 komentar(a)
pesnica, tuča, Foto: Shutterstock.com
pesnica, tuča, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 27.05.2013. 17:13h

Podgorička policija podnijela je Osnovnom državnom tužiocu krivičnu prijavu protiv Pljevljaka K.H. (26), zbog osnovane sumnje da je sugrađanki E.Č. nanio teške tjelesne povrede.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, K.H. je osumnjičen da je pretukao E.Č. u sobi koju ona iznajmljuje u Podgorici, udarajući je pesnicama po glavi i tijelu.

"E.Č. je tom prilikom zadobila više povreda, koje su konstatovane u Službi hitne medicinske pomoći u Pljevljima“, kaže se u saopštenju.

E.Č. je policijskim službenicima kazala da je te večeri, u ulici u kojoj stanuje, napala nepoznata osoba koja je uvukla u auto u kojem se nalazilo još nekoliko osoba

Osoblje Hitne pomoći je obavijestilo Područnu jedinicu Pljevlja da se kod njih nalazi osoba sa povredama iz nasilja, a E.Č. je policijskim službenicima kazala da je te večeri, u ulici u kojoj stanuje, napala nepoznata osoba koja je uvukla u auto u kojem se nalazilo još nekoliko osoba.

Ona je rekla i da se nakon toga ne sjeća šta se događalo tokom noći, kao i da se probudila ujutru pored puta, u istoj ulici, na oko kilometar od kuće u kojoj živi.

Pljevaljska policija je, kako se navodi, obavijestila kolege u Podgorici o prijavi E.Č, nakon čega su oni preduzeli „intenzivne i kontinuirane aktivnosti na rasvjetaljavanju okolnosti pod kojima je ona povrijeđena“.

"Policijski službenici PJ Podgorica došli su do saznanja da se događaj nije desio na način na koji ga je E.Č. opisala, već da joj je povrede zadalo lice koje ona poznaje“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da je K.H. pronađen i da je od njega uzeta izjava, a Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici je kvalifikovao krivično djelo i naložio podnošenje krivične prijave protiv njega.

Bonus video: