Sutomore: Svađali se, pa mladića pregazio kolima

Teško povrijeđen Milan Milan Sarbajić (29) iz Sutomora, kojeg je "pasatom" pregazio državljanin Kosova Dževdet Bećiri (37)
76 pregleda 0 komentar(a)
policija udes, Foto: Arhiva "Vijesti"
policija udes, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 26.05.2013. 12:38h

Milan Sarbajić (29) iz Sutomora teško je povrijeđen, kada ga je nakon kraće svađe "pasatom" pregazio državljanin Kosova Dževdet Bećiri (37), u barskom naselju Dubrava.

Sarbajiću je slomljena lijeva potkoljenica. Prije nego što je pregažen, prema istim informacijama, Sarbajić je u srijedu veče oko ponoći bio gost kafane "Skarlet", u kojoj se posvađao sa tri muškarca sa Kosova, među kojima je bio i Bećiri.

Nakon pijanke i verbalnog duela, mladić iz Sutomora je izašao ispred kafane. Nedugo zatim izašli su i državljani Kosova. Bećiri je poslije nove prepirke ušao u "pasat", naglo krenuo u rikverc i pregazio Sarbajića.

Mladić je dozivao pomoć, dok su Kosovari pobjegli u nepoznatom smjeru. Zbog težine povreda Baranin je transportovan u Klinički centar u Podgorici.

Juče ujutro je uhapšen Bećiri, kojem se na teret stavlja nanosenje teških tjelesnih povreda. Bećiriju je tužilac, nakon saslušanja, odredio 48-časovno zadržavanje.

Bonus video: