Premijera kratkog filma "Sve to" na TV Vijesti

Zaštititi sopstveno dijete od nepotrebnog iskustva zvanog sahrana, odlaskom na pecanje za oca postaje mnogo teži zadatak od očekivanog
52 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 26.05.2013. 07:20h

Film mladog crnogorskog reditelja Baneta Milatovića imaće svoju televizijsku premijeru večeras na Televiziji “Vijesti ” u 21.30 časova.

Kratki film koji je rađen po istoimenoj priči najpoznatijeg crnogorskog pisca mlađe generacije Ognjena Spahića koji je sa rediteljem i koautor scenarija, nakon gostovanja i nagrada na brojnim filmskim festivalima biće prikazan najširoj publici.

Glavne uloge u filmu tumače Slavko Štimac, Momo Pićurić i Jovan Miranović. Direktor fotografije je Ivan Kostić, direktor filma Ivan Đurović. Muziku je uradio Milivoje Pićurić, montažu Vladimir Radovanović, a dizajn zvuka Bobo Stanišić.

Producent filma je Montenegro Art Production, a ko-producent Artikulacija Production.

Kratkometražni igrani film “Sve to” zamišljen je kao univerzalna priča o jedinstvenoj povezanosti oca i sina.

Desetogodišnjem dječaku Danilu preminula je drugarica iz odjeljenja. Dječačka razmišljanja o sahrani i obavezama koje on ima kao predsjednik odjeljenja otac želi da zamjeni izletom.

Zaštititi sopstveno dijete od nepotrebnog iskustva zvanog sahrana, odlaskom na pecanje za oca postaje mnogo teži zadatak od očekivanog.

Galerija

Bonus video: