Prve scene filma "November Man" snimljene u Herceg Novom

Snimanje je počelo rano jutros uz brojna ponavljanja scena u kojima učestvuju statisti, oglavnom stanovnici Herceg Novog
468 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 21.05.2013. 14:24h

Hercegnovski glavni trg bio je mjesto snimanja prvih scena iz filma "November Man".

Iako su Novljani navikli na filmske zvijezde koje su česti gosti Hercegnovskog filmskog festivala, ipak je boravak holivudskog stara Pirsa Brosnana , koji u filmu "November Man" glumi glavnu ulogu, izazvalo veliko interesovanje mještana, ali i turista, koji su pratili snimanje prvih scena filma.

Snimanje je počelo rano jutros uz brojna ponavljanja scena u kojima učestvuju statisti. Statisti su uglavnom Novljani , njih oko 200 koji su uspjeli u veoma jakoj i brojnoj konkurenciji da dobiju angažman na filmu.

Iz lokalne "podrške" filmskoj ekipi kažu da će i u filmu biti jasno da su neke scene snimljene u Herceg Novom.

Brosnan je oko podne napustio snimanje, kada je napravljena i pauza, ali su statisti nastavili da uvježbavaju pojavljivanje u masovnim scenama - među njima i članovi mjesne muzike Đenovići.

Filmska ekipa "November Man" sjutra se seli na Jaz, a potom na Sveti Stefan, a onda slijedi povratak u Srbiju.

Iako obezbjeđenje brojne tehničke i glumačke ekipe filma nije dozvoljavalo fotografisanje, kao ni prolazak trgom, ipak su mnogi uspjeli da naprave nekoliko snimaka.

“Novembar man” je akcioni triler o agentu CIA koji dobija zadatak da se obračuna sa svojim učenikom.

Uz slavnog Brosnana u filmu bi prema najavama producenata trebalo da igraju i Olga Kirilenko i Dominik Kuper. Režiju filma potpisuje Rodžer Donaldson. Producent je “Work in Progress" iz Beograda.

Galerija

Bonus video: