Bez pobjednika između odbojkašica Crne Gore i Bosne i Hercegovine

Podsjećanja radi, izabranice Vladimira Rackovića su prekjuče, takođe, u Igalu, odigrale kontrolnu utakmicu protiv Hrvatske, i izgubile sa 2:1 (23:25, 25:22, 25:14).
77 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 22.05.2013. 21:32h

Odbojkašice Crne Gore i Bosne i Hercegovine igrale su večeras u Sportskom centru “Igalo” “neriješeno” 2:2 (27:25, 19:25, 18:25, 15:10), u posljednjoj provjeri pred start prve runde kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj i Švajcarskoj.

Peti set nije odigran, jer je istekao termin za trening utakmicu, zbog čega je i četvrti odigran do 15. poena.

Podsjećanja radi, izabranice Vladimira Rackovića su prekjuče, takođe, u Igalu, odigrale kontrolnu utakmicu protiv Hrvatske, i izgubile sa 2:1 (23:25, 25:22, 25:14).

“Pripreme su protekle po planu, bez većih problema, uz maksimalnu angažovanost svih djevojaka. To nam daje za pravo na optimizamda možemo do druge runde kvalifikacija. Prisutne su velika želja i htijenje da se, iako oslabljeni, kvalifikujemo u drugu rundi i time sve iznenadimo”, rekao je “Vijestima” selektor Racković.

Racković je danas odredio i 12 igračica koje će braniti boje Crne Gore u Herceg Novom, od petka do nedjelje. Prekobrojna je primačica servisa Rudara, Danijela Džaković, a vizu za drugu rundu tražiće tehničarke Marija Đonović i Marija Bojović, primačice Dragana Peruničić, Jelena Cvijović, Milana Rovčanin, srednje blokerke Ana Otašević, Tijana Jakić i Jelena Rosić, korektorke Neda Vujadinović, Nikoleta Perović, te libera Ana Raičević i Dragana Vulević.

Rivali Crne Gore za prva dva mjesta koja vode dalje su Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Makedonija, koja će biti prvi protivnik u petak.

Bonus video: