bogatstvo i glamur

Visoka moda u "Velikom Getsbiju"

Bogatstvo, glamur i dokolica viših društvenih slojeva su uspješno dočarani i uz pomoć spektakularnih kostima
142 pregleda 0 komentar(a)
Veliki Getsbi, Foto: Nypost.com
Veliki Getsbi, Foto: Nypost.com
Ažurirano: 20.05.2013. 18:56h

Nakit poznate kuće Tiffany & Co, koji je za potrebe snimanja filma "Veliki Getsbi" nosila glumica Keri Maligan, je zbog svoje vrijednosti uvijek morao da bude pod budnim okom čuvara.

Juvelir je stvorio zaista zadivljujuće komade specijalno za lik Dejzi Bjukenan.

Maliganova koja tumači lik Dejzi, dame oko koje se plete ljubavna priča sa tragičnim krajem, imala je prilku da tokom snimanja scena na sebi osjeti svu ljepotu dragulja koji vrijede više miliona.

Narukvice, minđuše, prstenje, ogrlice i neponovljivi ukrasi za kosu su u svakom momentu ipak bili čuvani sa najvećom pažnjom čisto da niko ne bi podlegao iskušenju da ih otuđi.

Dvadesetsedmogodišnja glumica je u svojoj izjavi naglasila kako je ova uloga različita od svega što je do sada imala priliku da radi. Ovaj put, u ekranizaciji legendarnog romana američkog književnika Skota Ficdžeralda objavljenog davne 1925. godine, ona je uplovila u poslijeratno razdoblje koje je obilježila prohibicija, ali i opšta dekadencija, kao i procvat ilegalnih poslova.

Bogatstvo, glamur i dokolica viših društvenih slojeva su uspješno dočarani i uz pomoć spektakularnih kostima za koje su zaslužne Ketrin Martin i Mijučia Prada.

Glumica je takođe dodala da su joj haljine pomogle da lakše dočara karakter lika, ali da bi u njima zasijala punim sjajem bili su potrebni mjeseci zdrave ishrane i vježbanja.

Preporučujemo za Vas