Policajac osumnjičen da je pretukao majku

Vuković je ranije dva puta disciplinski kažnjavan i to 2003. i 2005. zbog povrede radne dužnosti. U oba slučaja mu je izrečena novčana kazna
82 pregleda 28 komentar(a)
ulcinjska policija, Foto: Arhiva "Vijesti"
ulcinjska policija, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 18.05.2013. 10:02h

Zamjenik Osnovnog državnog tužioca, preksinoć, nakon saslušanja, nije odredio zadržavanje graničnom policajcu Predragu Vukoviću iz Ulcinja, osumnjičenom je da je pretukao svoju majku J.V.

Prema nezvaničnim informacijama, J.V. je zbog zadobijenih povreda smještena na Odjeljenju intenzivne njege Kliničkog centra Podgorica.

Tu informaciju, juče nije bilo moguće provjeriti u Kliničkom centru, jer portparolka KC Gorica Soković nije odgovarala na brojne pozive “Vijesti”.

“Primljena je u nesvjesnom stanju, oblivenja krvlju i imala je hematom na licu. Transportovana je u bolnicu u Bar, odakle su je odmah prevezli u Klinički centar Podgorica”

Petnaest minuta kasnije, primljena je u ulcinjsku bolnicu, u nesvjesnom stanju, rekao je sinoć “Vijestima” dežurni ljekar Lardit Sela.

“Primljena je u nesvjesnom stanju, oblivenja krvlju i imala je hematom na licu. Transportovana je u bolnicu u Bar, odakle su je odmah prevezli u Klinički centar Podgorica”, rekao je Sela.

Iz UP je pojašnjeno da su inspektori ulcinjske policije postupili po prijavi i priveli Vukovića, koji se, naglašeno je, nalazi na godišnjem odmoru.

“Od njega je, iz preventivnih razloga, oduzet službeni pištolj. Od P.V. u službenim prostorijama uzeli su izjavu na navedene okolnosti, a prikupljene su i druge relevantne informacije. O svemu navedenom obaviješten je Osnovni državni tužilac u Ulcinju, koji će se izjasniti o kvalifikaciji krivičnog djela nakon pribavljanja medicinske dokumentacije o povredama oštećene”, saopšteno je iz UP.

Prema njihovim informacijama J.V. je hospitalizovana u Kliničkom centru.

“Ispostava Ulcinj još uvijek nije dobila izvještaj ljekara o težini povreda koje je zadobila. Nakon kvalifikacije krivičnog djela od strane tužioca, prema P.V. će biti preduzete mjere i radnje shodno zakonu, što se odnosi i na pokretanje disciplinskog postupka”, istakli su iz UP.

Policajac, koji je osumnjičen da je pretukao majku, ranije je dva puta disciplinski kažnjavan i to 2003. i 2005. zbog povrede radne dužnosti. U oba slučaja mu je izrečena novčana kazna.

Posljednji događaj šokirao je Ulcinjane, koji ga, kazalo je više njih “Vijestima”, znaju kao mirnog momka.

Bonus video: