Bar: Uhapšen osumnjičeni za pucnjavu u centru grada

"U trenutku ispaljenja hica, kako se sumnja, jedno lice je spavalo u spavaćoj sobi kroz čiju je unutrašnjost prošao ispaljeni projektil", saopšteno iz Uprave policije
55 pregleda 14 komentar(a)
Ažurirano: 15.05.2013. 15:00h

Barska policija uhapsila je V.B. (21) iz Bara, zbog osnovane sumnje, da je počinio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

On se sumnjiči da je iz vatrenog oružja ispalio projektil pronađen u unutrašnjosti stana – vlasništvo V.V. iz Bara u Bulevaru revolucije u Baru.

Kako je saopšteno iz Uprave policije prilikom uviđaja je konstatovano da je ispaljeni projektil prvo pogodio spuštenu roletnu i duplo staklo na prozoru spavaće sobe stana, vlasništvo V.V., a potom prošao kroz vrata spavaće sobe, kroz hodnik i vrata dnevne sobe u čijoj je unutrašnjosti pogodio komodu.

"U trenutku ispaljenja hica, kako se sumnja, jedno lice je spavalo u spavaćoj sobi kroz čiju je unutrašnjost prošao ispaljeni projektil. Pronađeni projektil je izuzet i poslat na vještačenje u Forenzički centar. Prilikom lišenja slobode od V.B. je oduzeto oružje-pištolj, za koji nije posjedovao oružni list", saopšteno je iz Uprave policije.

Nakon hapšenja V.B. je, uz izvještaj predat Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, na dalju nadležnost.

Bonus video: