Jedinstvo arhivirano, Budvanska rivijera u finalu protiv Budućnosti

S obzirom da su bili prvi u ligaškom dijelu prvenstva, Budvani će imati prednost domaćeg terena u prvom meču i eventualnoj majstorici
0 komentar(a)
Odbojkaši Budvanske rivijere, Foto: Odbojkaški savez Crne Gore
Odbojkaši Budvanske rivijere, Foto: Odbojkaški savez Crne Gore
Ažurirano: 11.03.2012. 12:00h

Budvanska rivijera je, očekivano, posao u polufinalu odradila u dva meča protiv Jedinstva, i zakazala novo odmjeravanje snaga u finalu protiv Budućnosti, 12. u isto toliko finala domaćih takmičenja u nezavisnoj Crnoj Gori.

Za razliku od jučerašnjeg prvog meča, Jedinstvo u drugom duelu, u kojem je formalno bilo “domaćin” u Budvi (Bjelopoljci su svjesno, uz saglasnost Budvana i OSCG, drugi put u sezoni odustali da pred svojim navijačima igraju sa šampionom), nijednom nije vodilo.

Trener Budvana Ivan Joksimović je malo promijenio startnu postavu u odnosu na prvi meč – na poziciji tehničara starter je bio mlađani Radonić, a na poziciji libera zaigrao je Papović. Ostatak ekipe je bio isti kao juče, primači Ćaćić i Stevanović, srednji blokeri Marković i Ćuk, te korektor Raič.

Jevtović je na 19:10 u prvom setu zamijenio Ćaćića, isto je to uradio i na 16:7 u drugom, i odigrao do kraja meča.

U igru nijesu ulazili Dabović, Rašović i Čedić.

U finalu plej-ofa se igra do tri pobjede, a termini su 16/18, 22, 23/25, 28 i 30.mart/1. april. S obzirom da su bili prvi u ligaškom dijelu prvenstva, Budvani će imati prednost domaćeg terena u prvom meču i eventualnoj majstorici, koje je, realno, teško očekivati. Prvi duel će najverovatnije biti odigran 18. marta.

Jedinstvo - Budvanska rivijera 0:3 (12:25, 12:25, 13:25)

Budva - Mediteranski sportski centar. Gledalaca: oko 50. Sudije: V. Janjević i Jovanović (oboje iz Podgorice).

Jedinstvo: Obrenović, Magdalinić, Medojević, Rakonjac, Bugarin, Radonić, Radović, Rudež, Rakočević, Popović (libero).

Budvanska rivijera: Ćaćić, Papović, Jevtović, Ćuk, Radonić, Raič, Rašović (libero), Stevanović, Dabović, Čedić, Marković.

Bonus video: