Čisora: Sramota me je

On je prije meča na zvaničnom mjerenju ošamario ukrajinskog boksera, zatim je poprskao vodom njegovog brata Vladimira, a onda se sukobio sa Dejvidom Hejom na konferenciji za novinare poslije meča
0 komentar(a)
Kiličko Čisora, Foto: Beta/AP
Kiličko Čisora, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 11.03.2012. 13:55h

Britanski bokser Derek Čisora priznao je da ga je sramota zbog ponašanja prije i poslije meča sa Vitalijem Kličkom prošlog mjeseca u Minhenu, prenosi B92.

"Želim da iznesem svoju stranu priče i da dobijem fer tretman. Prihvatiću svaku kaznu", kazao je Čisora koji će sljedeće srijede biti saslušan pred komisijom britanskog bokserskog saveza.

On je prije meča na zvaničnom mjerenju ošamario ukrajinskog boksera, zatim je poprskao vodom njegovog brata Vladimira, a onda se sukobio sa Dejvidom Hejom na konferenciji za novinare poslije meča.

Zbog incidenata u Minhenu, Čisora je proveo noć u pritvoru, a prethodno je izgubio meč protiv Klička.

"Kada vratim stvari unazad, stvarno me je sramota. Ništa nije bilo smišljeno unaprijed, već sam reagovao spontano. Čim sam ošamario Vitalija, bilo mi je žao što sam to uradio. Prijetnje koje sam izgovorio u svađii sa Hejom su bile gluposti", naveo je Čisora.

Britanski bokser istakao je i da će nastaviti sa treninzima čak i ukoliko mu zabrane da boksuje.

"Možda je sve već odlučeno unaprijed, ali ako me izbace iz boksa, neću da kukam. Nastaviću da treniram, jer volim boks. Samo želim da svi znaju koliko mi je žao zbog incidenata", kazao je Čisora.

On je dodao i da mu je na incidentima u Minhenu prvo zamjerila majka, "koje se plaši više od svih rivala".

Bonus video: