Aktuelne frizure: Prirodno i opušteno

Takođe, detalji za kosu su i dalje u modi, ali sada naglašeniji, sa više materijala, trake jarkih boja, sa mašnama, cvjetovima i sl.
60 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 13.03.2012. 19:24h

Za proljeće 2012. akcenat je stavljen na prirodnom izgledu i opuštenim frizurama koje uglavnom možete sami održavati i oblikovati.

U trendu je talasasta kosa, prirodni tonovi, pletenice, nezaobilazni bob, punđe, niski jednostavni repovi, razdjeljci itd.

Što se tiče razdjeljaka, možete nositi bilo koji, na sredini, koji je oduvijek u trendu, ali i razdjeljak smješten nisko sa strane sa podignutom ili puštenom kosom, bilo da je ravna ili uvijena.

Takođe, detalji za kosu su i dalje u modi, ali sada naglašeniji, sa više materijala, trake jarkih boja, sa mašnama, cvjetovima i sl. Pletenice i riblja kost su i ove sezone aktuelne, bilo da su jednostavne ili kombinovane sa punđama.

Poslije dugo vremena, na scenu se vraća rep i to nisko vezan tankom trakom ili elegantnom šnalom.

Kosa je opuštena, ne previše zalizana, očešljana unazad.Osim niskog, popularan je i rep koji je između repa i punđe kao kombinacija ove dvije frizure.

S obzirom da se i stil oblačenja osvrnuo na retro izgled, tako se vraćaju i retro punđe, pa se slobodno upustite u eksperimentisanje.

Naravno, da ne zaboravimo bob, svih vrsta, sa oštrim krajevima, sa šiškama ili bez njih, visoko ošišan otpozadi ili ravno, uvijek je in!