PUCNJAVA U ZAGORIČU

Ubio bivšeg kolegu zbog saobraćajke koja se desila prije nekoliko godina

Ljiljanić je navodno izgubio sudski spor sa Markovićem i imao je obavezu da mu plati nekoliko hiljada eura, koje nije imao
0 komentar(a)
Sreten Marković, Ljubiša Ljiljanić, Foto: Luka Zeković
Sreten Marković, Ljubiša Ljiljanić, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 10.03.2012. 08:21h
Podgoričanin Ljubiša Ljiljanić (45) ispalio je dva smrtonosna hica  u predjelu glave   Sretena Markovića (49) juče oko 13 časova u blizini mjesnog groblja u naselju Zagorič.
 Marković koji je nakon pucnjeve davao slabe znake života  odmah je  prebačen u Klinički centar u Podgorici. Iz Urgentnog centra KC kazali su “Vijestima” da je Marković izdahnuo i pored napora ljekara da mu spase život. Nakon što je pucao na Markovića, Ljiljanić je pobjegao sa lica mjesta. Sa vozilom je pobjegao u pravcu Zete, ali su ga policajci ubrzo locirali i uhapsili u zetskom selu Mahala. 

Podgoričanin Ljubiša Ljiljanić (45) ispalio je dva smrtonosna hica u predjelu glave Sretena Markovića (49) juče oko 13 časova u blizini mjesnog groblja u naselju Zagorič. 

Marković koji je nakon pucnjeve davao slabe znake života odmah je prebačen u Klinički centar u Podgorici. Iz Urgentnog centra KC kazali su “Vijestima” da je Marković izdahnuo i pored napora ljekara da mu spase život. Nakon što je pucao na Markovića, Ljiljanić je pobjegao sa lica mjesta. Sa vozilom je pobjegao u pravcu Zete, ali su ga policajci ubrzo locirali i uhapsili u zetskom selu Mahala. 

Sretenov sin Nemanja Marković (18) kazao je da nesuglasice između njegovog oca i Ljiljanića datiraju od saobraćajke koja se dogodila prije nekoliko godina.

“Moj otac i Ljiljanić su zajedno taksirali. Desila se saobraćajka u kojoj je moj otac zamalo stradao. Ljiljanić koji je vozio stariji auto udario je mog oca koji je tada kupio nova kola i moj otac je bio teško povrijeđen u tom udesu.

Ljiljanić je trebalo mom ocu da da novac, međutim nije nikad to učinio”, kazao je Marković, koji nije bio kući u trenucima kad mu je ubijen otac. On je dodao da je nekoliko puta htio da izbaci iz kuće Ljiljanića koji je dolazio kod njegove porodice.

Prema informacijama koje su “Vijesti” nezvanično dobile iz policije, Ljiljanić je navodno izgubio sudski spor sa Markovićem i imao je obavezu da mu plati nekoliko hiljada eura, koje nije imao. Ljiljanić je Markovića, navodno, molio da povuče tužbu u nekoliko navrata, što Zagoričanin nije želio da učini.

Nedugo nakon što je Ljiljaniću stigla naredba od suda da mora da plati novac Markoviću, došlo je do nemilog događaja u kojem je Zagoričanin platio životom.

Preporučujemo za Vas