Šćepan Polje: Kod Belgijanca pronašli oko 7 kg skanka

J.A.R. je uhapšen zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga
53 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 10.05.2013. 10:42h

Nikšićka policija i carinici uhapsili su Belgijanca J.A.R. (62) kod koga su pronašli oko sedam kilograma materije, za koju se sumnja, da je opojna droga skank, saopšteno je iz Uprave policije.Navodi se da su policajci i carinici, na graničnom prelazu Šćepan Polje, prilikom kontrole putničkog vozila, kojim je upravljao J.A.R., posumnjali da se u njemu nalazi sakrivena opojna droga.“Nakon toga je usljedio detaljan pretres vozila na osnovu naredbe sudije za istragu Višeg suda u Podgorici i u krovu je pronađeno 14 pvc pakovanja, koja su ukupno sadržala oko sedam kilograma materije za koju se sumnja da je opojna droga skank”, kaže se u saopštenju.

Navodi se da su policijci Grupe za suzbijanje droga Nikšić su oduzeli pronađenu materiju i ona je poslata na vještačenje u Forenzički centar.J.A.R. je uhapšen zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.Nakon hapšenja J.A.R. je, u zakonskom roku predat nadležnom državnom tužiocu na dalju nadležnost.O događaju je obaviješteno Više državno tužilaštvo u Podgorici.

Galerija

Bonus video: