BUDITE UZ NAS I OVOG LJETA

Ljeto uz TV Vijesti

Bogat izbor filmskog i serijskog programa biće pravo osvježenje u vrelim ljetnjim danima
216 pregleda 1 komentar(a)
Serija Novine, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Serija Novine, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Ažurirano: 07.07.2018. 23:39h

Uslijedila je pauza u emitovanju popularne serije Istanbulska nevjesta, koje će biti nastvaljeno od jeseni. Tokom ljeta pratite novu hit seriju Samra, koja bilježi rekordnu gledanost u regionu. Priča govori o djevojci koja predstavlja sve ljude koji žive nomadskim životom i koji se svakog dana bore da prežive. Ljude koji nemaju nikakvu legitimaciju i prava, prepušteni sami sebi. Samra upoznaje doktora Tamera koji neće moći da odoli njenoj ljepoti. Da li će iskrena ljubav uspijeti da prevaziđe sve prepreke, klasne i društvene razlike, gledajte radnim danima u terminu od 19.10h

Dan započnite uz sunčane Boje jutra i družite se sa nama uz Boje ljeta! Kroz tri i po sata programa vodiće vas Bojana Bojović Golijanin, Majda Šabotić i Nina Marković. Sa terena će se javljati koleginica Nina Bošković koja će prenositi sve važne i nove informacije. Njima će se pridružiti kolege Dubravka Perović iz Herceg Novog, Željko Vuksanović iz Nikšića, Suzana Ganić iz Ulcinja, Nenad Pavićević iz Budve.

Ljubitelji krimi žanra pratiće premijerno 3. sezonu hit serije Valander radnim danima nakon posljednjih Vijesti. Riječ je o detektivu koji uz pomoć svoje ćerke Linde i cijelog tima pokušava da riješi teške i kompikovane a često i bizarne slučajeve. Radnja serije smještena je u Istadu, gradu na jugu Švedske.

Pratite i novi serijal Hoću kući, u realizaciji Al Jazere Balkans, koji donosi priče ljudi iz regiona koji su dio svog života proveli u inostranstvu, sticali nova iskustva, znanja, vještine, upoznavajući i prilagođavajući se drugačijim sistemima, a zatim se vratili u svoje zemlje i znanjem i radom stvorili bolji i kvalitetniji ambijent za sebe, svoju porodicu, društvo i državu.

Najzanimljivije priče magazina Bez granica, koje su obolježile prethodnu sezonu, možete pogledati radnim danima nakon serije Samra.

Za ljubitelje filma spremili smo zanimljive naslove filmske industrije svakog vikenda u terminima od 20.00h i 22.30h.

Serije koje ste voljeli opet sa vama!

Pjesma života je turska serija koja nosi titulu najbolje dramske serije u Turskoj za 2016.god. To je priča o dva prijatelja, koji su vjerili svoju djecu još dok su bili mali, nakon 12. godina dobija veliki obrt. Različite životne okolnosti, sukob tradicije i modernog života dovešće do neplaniranih događaja i promijeniti iz korijena živote članova obje porodice.

Italijansku krimi seriju Čast i poštovanje, možete pratiti radnim danima u 20.20h. Čast i poštovanje govori o porodici Fortebrači i njihovoj potzrazi za boljim životom. Dva brata Tonio i Santi, nakon što ostanu sami, bez roditelja, pokušaće na svoj način da ostvare zacrtane ciljeve.

Serija Velika porodica, uzbudljiva je priča o porodici Rengoni, vlasnicima velike kompanije u sjevernoj Italiji, koja je ujedno savremena saga s elementima romantične komedije, drame i misterije. Ovu seriju pratite radnim danima nakon Vijesti u pola 5

Za vikend izdanja odredili smo serije Vrijeme između šavova i Novine.

Vrijeme između šavova je adaptacija najprodavanijeg romana Marije Duenjas. Epska priča o hrabroj šnajderici koja je spašavala Španiju od rata. Uzbudljiva pustolovina u kojoj su saloni visoke mode, sjaj velikih hotela, političke zavjere i mračne misije tajnih službi prepleteni s odanošću prema voljenim bićima i nesputanom snagom ljubavi. Sudbina glavne junakinje Sire povezuje se sa šačicom istorijskih ličnosti, među kojima se ističu Huan Luis Bajgbeder – zagonetni i slabo poznat ministar inostranih poslova s početka Frankove diktature, ekscentrična Rosalinda Foks, njegova ljubavnica, i pomorski ataše Alan Hilgart, šef britanske obaveštajne službe u Španiji za vreme Drugog svetskog rata. Oni će je zajedno gurnuti u odvažnu obavezu zbog koje će tkanine, šavovi i mustre njenog zanata postati vidljiv paravan nečeg mnogo zamršenijeg i opasnijeg. Seriju Vrijeme između šavova pratite subotom i nedjeljom od 17.10h

Serija Novine od 12 nastavaka prema scenariju Ivice Đikića i u režiji Dalibora Matanića prati život i odnose u redakciji jednoga uticajnog dnevnog lista, a govori o uticajima moćnika i političara na medijsku scenu. U njoj se prate odnosi i sukobi nekoliko ključnih novinara i urednika. Novinarima se lome brakovi i narušavaju prijateljske veze, neki pod mentalnim stresom zaglave u bolnici, a na političkom polju moćnici ulažu sve snage da uz medijsku pomoć ostvare kriminalne zamisli. Serija će se emitovati subotom i nedjeljom od 19.10h.