Baranin osumnjičen da je krao steone krave i priplodne junice

Bajrović je, prema informacijama “Vijesti”, za krađe specijalno pripremio kombi, u koji je ubacivao krave
156 pregleda 17 komentar(a)
Ažurirano: 01.05.2013. 13:13h

Policija je uhapsila Baranina Faika Bajrovića (33), koji je osumnjičen da je pustošio domaćinstva u okolini tog grada, iz kojih je krao priplodne junice i steone krave, da bi ih potom prodavao u Albaniju.

Bajrović je osumnjičen da je u februaru u naselju Polje, sa imanja Mehmeda Kolara otuđio dvije junice, vrijedne oko 3.000 eura.

Policijska istraga pokazala je da je Bajrović junice prodao u mjestu Sukobin jednom albanskom državljaninu, za 550 eura.

U aprilu ove godine na brdu Volujica ukrao je i dvije steone krave Vlatku Demiroviću, koje je prodao za pola hiljade eura.

Takođe, u istom mjesecu je otuđio dvije krave Dragana Dedovića u Crvničkom polju, koje je prodao susjedima za 750 eura.

Bajrović je, prema informacijama “Vijesti”, za krađe specijalno pripremio kombi, u koji je ubacivao krave.

O događajima je pravovremeno obaviješteno Osnovno državno tužilaštvo u Baru.

Rasvjetljeno još nekoliko krađa

Policija u Baru rasvijetlila je još nekoliko krađa - Mira Selim (28) iz Nikšića osumnjičena je da je 26. aprila oko 16 časova ušla u kuću u naselju Šušanj i otuđila veću količinu zlata, koje je oduzeto i vraćeno vlasniku.

Albanac Kristijan Nika, za kojim je napisana nacionalna potjernica zbog krađa u toj zemlji, uhapšen je i trenutno se nalazi u ekstradicionom pritvoru.

On je u januaru ove godine, počinio krađu na štetu Beograđanina Đoka Blanše, ukravši mu iz kuće u Baru kućanske aparate.

Napisana je i krivična prijava protiv Šabadi Šandora iz Subotice, koji je osumnjičen da je u naselju Polje ukrao tri jagnjeta Envera Drekovića.

Baranin Milan Raković (33) iz Berana, sumnjiči se za pokušaj krađe na štetu Ruskinja Elene Piroškaje u oktobru prošle godine.

O svim događajima obaviješteno je Osnovno državno tužilaštvo u Baru.

Galerija

Bonus video: