DOBRE ULOGE

Julija Milačić i Mišo Obradović nagrađeni na festivalu "Zvezdarište"

Predstava “Dobro drvo”, koju je po tekstu Šel Silverstejn režirala Lidija Dedović, prikazana je na beogradskom festivalu za najmlađe
103 pregleda 0 komentar(a)
Dobro drvo, Mišo Obradović, Julija Milačić, Foto: Pgpozorište.me
Dobro drvo, Mišo Obradović, Julija Milačić, Foto: Pgpozorište.me
Ažurirano: 26.04.2013. 17:32h

Crnogorski glumci Julija Milačić i Mišo Obradović za ostvarene uloge u predstavi “Dobro drvo” Gradskog pozorišta iz Podgorice, dobili su specijalnu nagradu stručnog žirija XI Festivala “Zvezdarište”, koji se održavao od 18. do 25. aprila u Beogradu. Nagradu ravnopravno dijele sa glumcem Mariom Drmačem iz Sarajeva.

Predstava je premijerno izvedena u junu prošle godine

Predstava “Dobro drvo”, koju je po tekstu Šel Silverstejn režirala Lidija Dedović, prikazana je na beogradskom festivalu za najmlađe, u petak, 19. aprila, a stručni žiri koji je odlučivao o nagradama radio je u sastvu: Miodrag Dinulović, reditelj, Vladimir Grubanov, menadžer u lutkarstvu i Goran Jevtić, glumac.

Predstava je premijerno izvedena u junu prošle godine, a pored nagrađenih glumaca u predstavi igra i Vjera Nikolić, koja je i autor muzike. Dramatizaciju je uradila Jelena Milošević, scenografiju Dijana Vučinić, koreograf predstave i asistent režije je Slavka Nelević, a songove potpisuje Dejan Đonović.