Crnogorski padobranci na pripremama u Rusiji

Na pripreme u Rusiju otputovaće: Časlav Balšić, Stojan Saković, Jelena Lukić, Miloš Đinović i Lazar Radulović, Ana Marija Grubač, Miroslav Arčon, Edin Ramović, Pavle Ljesar i Ivan Božović
2 komentar(a)
Ažurirano: 24.04.2013. 10:03h

Crnogorski padobranci otputovaće sjutra u Menzelinsk na desetodnevne pripreme sa reprezentacijom Rusije za predstojeće Evropsko prvenstvo u Banja Luci, saopšteno je iz Aero kluba Podgorica.

Delegacija ima deset padobranaca iz četiri crnogorska kluba.

Na pripreme u Rusiju otputovaće: Časlav Balšić, Stojan Saković, Jelena Lukić, Miloš Đinović i Lazar Radulović (Aero klub Podgorica), Ana Marija Grubač (Aero klub Nikšić), Miroslav Arčon (Aero klub Špiro Mugoša), Edin Ramović, Pavle Ljesar i Ivan Božović (Padobranski klub Titograd).

"Sve troškove boravka, treninga i korištenja opreme u Menzelinsku, snosi naš domaćin DOSAAF Rusije i Padobranska federacija Rusije, a koji iznose 30 hiljada eura. DOSAAF i Padobranska federacija Rusije u 2012. godini su donirali padobranski sport u Crnoj Gori u iznosu od 119 hiljada i 820 eura", piše u saopštenju AK Podgorica.

"Tim kampom, koji je prvi od tri ove godine, padobranska reprezentacija u disciplini Relative work (RW) imaće izuzetne uslove za pripreme pred Evropsko prvenstvo koje će biti održano u avgustu u Banja Luci", piše u saopštenju.

Bonus video: