Uhapšeno petoro osumnjičenih za nerede u Kolašinu

Prekršajne prijave podnijete su protiv Podgpričana L.B. (22), M.Z. (18), M.Z (16), M.B. (16) i S.V. (17), koji se sumnjiče za nedolično ponašanje na sportskim priredbama
5 komentar(a)
kolasin, Foto: Dragana Šćepanović
kolasin, Foto: Dragana Šćepanović
Ažurirano: 22.04.2013. 15:46h

Kolašinska policija uhapsila je pet mladića, zbog sumnje da su u nedjelju izazvali nerede prije početka fudbalske utakmice između „Gorštaka“ i „Koma“.

Prekršajne prijave podnijete su protiv Podgpričana L.B. (22), M.Z. (18), M.Z (16), M.B. (16) i S.V. (17), koji se sumnjiče za nedolično ponašanje na sportskim priredbama.

Policija vjeruje da su navijači „Koma“, prvo kamenicama gađala u pravcu sportske hale u Kolašinu, a onda, nakon upozorenja policajaca, gađali kamenicama i službenike UP.

“Iako su više puta upozoravani, oni su, kako se sumnja, nastavili da policijske službenike gađamju kamenicama, pri čemu su zadali lakše tjelesne povrede trojici policijskih službenika.

S obzirom da su se stekli uslovi za primjenu sredstava prinude, policijski službenici su tada upotrijebili službene palice prema tim licima, radi sprječavanja daljeg napada i uspostavljanja narušenog javnog reda i mira”, navodi policija.

Bonus video: