Stanje na putevima

Jedna osoba povrijeđena u sedam saobraćajnih nezgoda

Policija je izdala 360 naloga za uplatu novčanih kazni, i podnijela 68 prekršajnih prijava
68 pregleda 0 komentar(a)
putevi, Foto: Zoran Đurić
putevi, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 22.04.2013. 07:58h

U Crnoj Gori se u protekla 24 sata dogodilo sedam saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba lakše povrijeđena, saopšteno je iz Operativnog centra Uprave policije.

Policija je izdala 360 naloga za uplatu novčanih kazni, i podnijela 68 prekršajnih prijava.

Oduzeto je 49 vozačkih dozvola i četiri para registarskih tablica.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima i uz dobru vidljivost, saopšteno je iz Auto-moto saveza.

Na putu Rožaje Špiljani, u mjestu Bijela Crkva zbog oštećenja trupa vozila saobraćaju jednom trakom.

Na magistralnom putu M-2 na dionici Podgorica-Kolašin u toku je rekonstrukcija tunela 4 i 10. Zbog radova saobraćaj se obustavlja za sve vrste vozila od devet do 11 sati i od 13 do 15 sati.

Saobraćaj se obustalja i od 23 do tri sata ujutro, a vozači mogu koristiti alternativne puteve Podgorica-Niksić-Šavnik-Žabljak-Pljevlja i Bioče-Mateševo-Kolašin.

U toku je rekonstrukcija tunela Tivran, na magistralnom putu M-2 Ribarevina-Berane, zbog čega će se saobraćati u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Na magistralnom putu Kotor-Lepetani zbog izgradnje kanalizacionog sistema Muo-Prčanj-Stoliv do završetka radova saobraćaj je u prekidu i preusmjeren na put preko Tivta.

Na dijelu magistralnog puta M-2, na dionici Debeli Brijeg-Kamenari postavljena je privremena saobraćajna signalizacija, zbog izgradnje kanalizacionog kolektora.

Na magistralnom putu M-2.4 na dionicu Krute-Vladimir do raskrsnice za Ostros, zbog rekonstrukcije puta na mjestu radova saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Na putu Podgorica-Danilovgrad, poslije skretanja za Malo brdo, saobraća se jednom trakom naizmjenično, zbog izgradnje potpornih zidova.

U mjestu Zavala, na magistralnom putu Budva-Petrovac, zbog radova dolazi do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni od devet do 17 sati.

Preporučujemo za Vas