Hedonisti su najbolji ljubavnici

Onaj koji sjedi raširenih nogu i svako malo posmatra druge ljude, u seksu brzo gubi koncentraciju i prilično je nestrpljiv
602 pregleda 7 komentar(a)
Ažurirano: 21.04.2013. 09:36h

Ukočenost tokom razgovora s drugima odaje muškarca kojem je u seksu najvažnija mehanika, a predvidljiv poljubac uz iste pokrete pokazuje neorginalnost. Većina žena će se složiti da je najbolji uvid u ljubavne sposobnosti muškarca prije odlaska u sam krevet njegov poljubac, piše Daily Mail.

Muškarac koji se ljubi "prenježno", a njegov stil se može opisati kao predvidiv i pomalo dosadan, vjerovatno nije previše kreativan, ni strastven u krevetu. Brzinski poljupci i stil "centrifuge" u kojoj se stalno izmjenjuje jedan te isti pokret, odaje egoističnog ljubavnika koji će u seksu misliti prvenstveno na svoje zadovoljstvo, dok muškarac koji izmjenjuje različite vrste poljubaca i odgovara na inicijativu žene otkriva senzibilnog ljubavnika.

Muškarac koji dlanovima obuhvati vaše lice, a tokom poljupca mu se otme koji uzdah, dobar je znak da vas u krevetu očekuje puno uzbuđenja.

Poljubac je ultimativni znak provjere muškarca kao ljubavnika, a ako on ne valja, do seksa i ne treba da dođe.

Način na koji jede

Najbolji ljubavnici su hedonisti koji uživaju u dobrom zalogaju, a najgori oni previše izbirljivi. Muškarci koji su opsjednuti brojanjem kalorija i održavanjem svojih mišića visokoproteinskom ishranom, u seksu više uzbuđuju sami sebe, nego partnerku.

Ipak, proždrljivost i brzinsko "trpanje" hrane nisu poželjni, jer otkrivaju muškarce koji nemaju strpljenja ni u čemu, pa tako ni u seksu.

Način na koji govori

Monoton glas bez promjene tonaliteta, kao ni izraza lica otkriva dosadnog ljubavnika. Česte promjene u govoru, kao i glasno pričanje, otkrivaju temperamentnog muškarca u seksu.

Način na koji se ponaša u društvu

Kao opšte pravilo, što je muškarac otvoreniji i društveno orijentisaniji, to su veće šanse da dobro komunicira i u spavaćoj sobi.

Zatvoreni muškarci mogu biti prikriveni vulkan strasti, a kod onih tajnovitih, ćutljivih i onih koji prije posmatraju druge nego govore, veća je vjerovatnoća da imaju neke bizarne seksualne fetiše.

Način na koji sjedi

Muškarac koji u restoranu i kafiću sjedi preko puta vas, leđima okrenut ostatku prostorije siguran je pobjednik u krevetu, jer time pokazuje koliko je fokusiran na partnerku i spreman da joj ugodi.

Onaj koji sjedi raširenih nogu i svako malo posmatra druge ljude, u seksu brzo gubi koncentraciju i prilično je nestrpljiv.

Način na koji dodiruje druge

Muškarac koji u razgovoru ovlaš dodirne sagovornika, potapše ga po ramenu i nema problema s fizičkom bliskošću, u seksu je znatiželjan i sklon eksperimentisanju. Muškarci koji su fizički udaljeni od sagovornika, a tijelo im je ukočeno, u razgovoru su nesigurni i ne vole da pokazuju osjećanja. To ih ne čini odličnim ljubavnicima.

Način na koji vas drži za ruku

Držanje za ruku je još jedan značajan faktor u procjeni ljubavničkih vještina. Muškarac koji stalno poseže za vašom rukom tako da vam prsti budu isprepleteni, pokazuje znakove emotivnog zavisnika koji bi vas mogao "gušiti".

Oni koji tek povremeno dodiruju ruku partnerke pa je brzo ispuste, nisu previše osjećajni i u seksu im je bitna "mehanika" više od osjećanja.

Najbolji su ljubavnici oni koji blago prislone vaš dlan na svoj.

Galerija