Djevojka teško povrijeđena nadomak Podgorice: Vozač zaspao, pa izazvao sudar

Bobana Iličić (27) teško povrijeđena u udesu u mjestu Šteke nadomak Podgorice
95 pregleda 0 komentar(a)
Udes, Foto: Shutterstock
Udes, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 18.04.2013. 12:19h

Bobana Iličić (27) iz Novog Sada, nastanjena u Herceg Novom, teško je povrijeđena u čeonom sudaru dva automobila, koji se juče oko 12,30 časova dogodio na putu od Podgorice ka Cetinju, u mjestu Šteke.

Djevojka je u udesu slomila ruku i ima teške povrede glave i stomaka, zbog čega je od juče na Odjeljenju intenzivne njege Kliničkog centra.

“Ima teške povrede, ali u ovom trenutku nije životno ugrožena”, rečeno je juče “Vijestima” u KC-u.

Iličićeva je bila je saputnica u “golfu” Novljanina Koste Laličića, koji je najvjerovatnije skrivio težak udes na magistrali.

Sagovornik “Vijesti” iz policije kazao je da je Laličić nakon nesreće ispričao da je zbog premora na trenutak zaspao tokom vožnje i tako napravio nesreću u kojoj je zamalo stradala njegova djevojka Bobana.

Na osnovu dokaza, koje je policija prikupila nakon udesa, Laličić sa kojim je u “golfu” bila povrijeđena djevojka, krećući se iz pravca Cetinja ka Podgorici prešao je na suprotnu kolovoznu traku i direktno udario u “pasat” taksiste Željka Karišika.

“Bio je to silovit čeoni sudar, a vozača 'golfa' i djevojku spasili su sigurnosni pojasevi, inače bi povrede bile mnogo teže”, rečeno je “Vijestima” u policiji.

Vozač “golfa” sinoć oko 22 sata, zbog sumnje da je počinio teško krivično djelo protiv bezbjednosti saobraćaja, priveden je osnovnom državnom tužiocu.

Bonus video: