Uhapšen Podgoričanin osumnjičen za šest krađa

Osumnjičen je i da je 28. marta obio vozilo Podgoričanina B.V. i ukrao torbicu sa ličnim dokumentima
0 komentar(a)
lopov, Foto: Shuterstock
lopov, Foto: Shuterstock
Ažurirano: 17.04.2013. 10:46h

Podgorička policija uhapsila je juče Spejtina Osmanija (19), nastanjenog u Podgorici, osumnjičenog da je počinio šest teških krađa.

Iz Uprave policije je saopšteno da sumnjaju da je Osmani 1. aprila odvalio rešetke na ulaznim vratima magacina kioska brze hrane “Mimi”, u Hercegovačkoj ulici u Podgorici, zatim kamenom razbio staklo na vratima, ušao u magacin i ukrao novčanik sa 310 eura novca.

Osumnjičen je i da je 28. marta obio vozilo Podgoričanina B.V. i ukrao torbicu sa ličnim dokumentima.

"S.O. je, sumnja se, 21. marta počinio tešku krađu na štetu R.M. iz Podgorice, na način što je u ulici Marka Miljanova u Podgorici, pratio R.M., a kada je ušla u ulaz zgrade u kojoj stanuje prišao joj s leđa i istrgao iz ruke ceger u kojem se nalazio mobilni telefon, lična dokumenta, novčanik sa novcem , bankovnim karticama i drugim ličnim predmetima. S.O. se sumnjiči i za još jednu krađu na štetu kioska brze hrane “Mimi”, lociranog u ulici Hercegovačkoj u Podgorici, počinjenu u noći između 11. i 12. marta 2013. godine, kojom prilikom je sumnja se iz unutrašnjosti pomenutog objekta otuđio novac koji se nalazio u registar- kasi i mobilni telefon, prethodno obivši metalnom šipkom ulazna vrata objekta", piše u saopštenju Uprave plicije.

Policija ga sumnjiči i da je u martu počinio tešku krađu na štetu M.Ć. On je, saopštila je policija, pratio M.Ć. koja se kretala trotoarom pored Tološke šume, prišao joj sa leđa trčećim korakom i iz ruku joj istrgao tašnu sa novcem, bankovnom karticom i ličnim dokumentima, a potom se udaljio u pravcu naselja Tološi.

"S.O. se sumnjiči i za tešku krađu počinjenu 20. februara 2013. godine, na štetu P.O., kojom prilikom je sumnja se, prateći P.O. dok se kretala ulicom Meše Selimovića u Podgorici, S.O. joj se približio trčećim korakom, odgurnuo je i iz ruku joj istrgao novčanik sa novcem, bankovnim karticama i ličnim dokumentima", piše u saopštenju.

Nakon hapšenja Osmani je, u zakonskom roku, uz izvještaj, predat Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, na dalju nadležnost.

Bonus video: