Hadži Topali osuđen na dvije godine zatvora zbog šverca marihuane

Topali je 15. februara 2013. godine iz Albanije u Crnu Goru, preko graničnog prelaza Sukobin kod Ulcinja, unio 15.715 grama marihuane
0 komentar(a)
Ažurirano: 15.04.2013. 13:47h

Albanski državljanin Hadži Topali (23) osuđen je danas u podgoričkom Višem sudu na dvije godine zatvora zbog švreca 15 kilograma i 715 grama marihuane.

U obrazloženju prvostepene presude sudija Suzana Mugoša je kazala da je produžen pritvor okrivljenom zbog opasnosti od bjekstva jer je strani državljanin. Sudija je dodala da je kazna za krivično djelo za koje je Topali optužen, u rasponu od dvije do 12 godina.

Topali je 15. februara 2013. godine iz Albanije u Crnu Goru, preko graničnog prelaza Sukobin kod Ulcinja, unio 15.715 grama marihuane, sa namjerom da drogu prenese preko Crne Gore, da b je prodao u Italiju. Droga je bila sakrivena u desnom i lijevom dijelu dorađenom pragu vozilau metalnim cijevima. Okrivljeni je vozilom “BMW” u Crnu Goru unio drogu upakovanu u 16 paketa. Otkriven je na graničnom prelazu Debeli brijeg kada su njegovo vozilo kontrolisali policijski službenici Područne jedinice Herceg Novi.

Bonus video: