Uhapšen Beranac osumnjičen za tri krađe

Sumnja se, da je Ž.I. u noći između petka i subote, počinio pomenuta krivična djela na štetu pet pravnih lica u Beranama
0 komentar(a)
Ažurirano: 15.04.2013. 13:54h

Branska policija, u subotu lišili uhapsila, a danas podnijela poseban izvještaj protiv Ž.I. (33) iz Berana, zbog osnovane sumnje, da je počinio tri krivična djela teška krađa i dva krivična djela teška krađa u pokušaju.

Sumnja se, da je Ž.I. u noći između petka i subote, počinio pomenuta krivična djela na štetu pet pravnih lica u Beranama (prodajnih i ugostiteljski objekti), tako što je, sumnja se, obijajući ulazna vrata na objektima ulazio u njih, nakon čega je iz tri objekta ukrao novac, alkoholno piće i alat, dok je na druga dva objekta obio ulazna vrata, a potom se udaljio sa lica mjesta.

Policijski službenici su, odmah po saznanju za pomenute događaje o istima obavijestili Osnovno državno tužilaštvo u Beranama i preduzimajući aktivnosti na njihovom rasvjetljavanju, ubrzo uhapsili Ž.I.

Prilikom hapšenja kod Ž.I. je pronađen dio ukradenih predmeta koji su uz potvrdu oduzeti i vraćeni oštećenim vlasnicima.

Nakon hapšenja Ž.I. je, u zakonskom roku, predat nadležnom državnom tužiocu koji mu je rješenjem odredio zadržavanje.

Bonus video: