Osumnjičeni za 34 krađe u tri grada

Oni su osumnjičeni da su u godinu dana od kraja 2011. do kraja 2012. na području Bara i u naselju Mišiću u Sutomore počinili provalništva
74 pregleda 0 komentar(a)
Provalnik, lopov, pljačka, krađa, Foto: 123rf.com
Provalnik, lopov, pljačka, krađa, Foto: 123rf.com
Ažurirano: 15.04.2013. 13:57h

Policija je podnijela krivične prijave protiv ukrajinskog državljanina V.B. (21) nastanjenog u Budvi i M.P. (22) iz Budve, zbog sumnje da su počinili sedam teških krađa.

Oni su osumnjičeni da su u godinu dana od kraja 2011. do kraja 2012. na području Bara i u naselju Mišiću u Sutomore počinili provalništva.

"Oni su, kako se sumnja, upotrebom podesnog sredstva djelovali na eloksirana ulazna vrata poslovnih objekata – prodavnice, cvjećare, Pet shop-a, rent a kara, picerije, minimarketa i osiguravajućeg društva, iz kojih su, nakon premetačine, otuđili ukupno oko 550 eura, računar, fotoaparat, cigarete, vaučere za dopunu pripejd računa i prehrambene artikle", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Oni su ukupno osumnjičeni za 34 imovinska delikta u tri grada.

"Osim navedene od 11. aprila, Uprava policije je protiv V.B. i M.P. u protekle dvije nedjelje podnijela još dvije kriviče prijave. Službenici PJ Budva su ih lišili slobode 30. marta i procesuirali zbog osnovane sumnje da su počinili 17 teških krađa. Službenici PJ Herceg Novi terete V.B. i M.P. krivičnom prijavom od 08. aprila za još deset imovinskih delikata – devet teških krađa i jednu tešku krađu u pokušaju", zaključuje se u policijskom saopštenju.

Bonus video: