Iz Morače izvučeno tijelo Žane Stijepović

Danas je iz Morače izvučeno i tijelo Vukislava Jankovića, nakon što je juče sletio sa puta u provaliju duboku 60-tak metara
194 pregleda 8 komentar(a)
Žana Stijepović, udes, Foto: Zoran Đurić
Žana Stijepović, udes, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 14.04.2013. 19:43h

Danas oko 18 sati kod SC "Morača" uočeno je beživotno tijelo žensko osobe i nešto kjasnije utvrđeno je da je riječ o Podgoričanki Žani Stijepović (49) koja je prije dvije sedmice autom sletjela sa puta Podgorica - Spuž, stotinjak metara nakon skretanja za Vraniće.

Nakon njenog nestanka, pripadnici Antiterorističke jedinice policije,pripadnici Službe zaštite i spasavanja, porodica i prijatelji pretraživali su teren na mjestu na kojem je sa puta izletio “pežo 106”.

Nakon udesa nestala Žana Stijepović >>>

Zbog stanja u kom je pronađen automobil, ali i činenice da su vrata vozača bila otvorena i da nije bilo tragova krvi, policija pretpostavlja da je Stijepović izašla iz vozila
"Pežo" je sletio niz stranu ka Zeti i zaustavio se na oko šest metara od rijeke. Automobil nije značajnije oštećen i u njemu nema tragova krvi. Vrata sa vozačeve strane bila su otvorena kada je policija stigla na lice mjesta, ali od Stijepovićke nije bilo traga. Njen mobilni telefon pronađen je u automobilu.

Zbog stanja u kom je pronađen automobil, ali i činenice da su vrata vozača bila otvorena i da nije bilo tragova krvi, policija pretpostavlja da je Stijepović izašla iz vozila.

Stari put Podgorica - Spuž rekonstruiše se već duži period, a jedna njegova dionica otvorena je za saobraćaj u subotu, uprkos lošem stanju u kom se nalazi. Ta dionica, od Malog brda do skretanja za Rogame, otvarana je i uoči prošlih parlmentarnih izbora.
Danas je iz Morače izvučeno i tijelo 69-godišnjeg Podgoričanina Vukislava Jankovića, nakon što je 13. aprila u 16 sati, dok je upravljao automobilom "lada", sletio sa puta u provaliju duboku 60-tak metara.

Bonus video: