Stanje na putevima

Dvije osobe povrijeđene u 14 saobraćajnih nezgoda

Izdata su 352 naloga za uplatu novčanih kazni i podnijeto 49 prekršajnih prijava
0 komentar(a)
Putevi, Foto: Zoran Đurić
Putevi, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 13.04.2013. 07:26h

U Crnoj Gori u protekla 24 sata dogodilo se 14 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba povrijeđena teže, a jedna lakše.

Izdata su 352 naloga za uplatu novčanih kazni i podnijeto 49 prekršajnih prijava.

Policija je oduzela 38 vozačkih dozvola i par registarskih tablica.

U Crnoj Gori saobraćaj je jutros umjerenog inteziteta, a na većini puteva saobraća se bez vanrednih ograničenja, saopšteno je iz Auto-moto saveza.

Oni upozoravaju na pojavu odrona na dionica koje prolaze kroz usjeke i savjetuju pažljiviju vožnju na dionicama na kojima su u toku radovi.

Na putu Rožaje Špiljani, u mjestu Bijela Crkva zbog oštećenja trupa vozila saobraćaju jednom trakom.

Na magistralnom putu M-2 na dionici Podgorica-Kolašin u toku je rekonstrukcija tunela 4 I 10. Zbog radova saobraćaj se obustavlja za sve vrste vozila od devet do 11 sati i od 13 do 15 sati.

Saobraćaj se obustalja i od 23 do tri sata ujutro, a vozači mogu koristiti alternativne puteve Podgorica-Niksić-Šavnik-Žabljak-Pljevlja i Bioče-Mateševo-Kolašin.

U toku je rekonstrukcija tunela Tivran, na magistralnom putu M-2 Ribarevina-Berane, zbog čega će se saobraćati u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Na magistralnom putu Kotor-Lepetani zbog izgradnje kanalizacionog sistema Muo-Prčanj-Stoliv do završetka radova saobraćaj je u prekidu i preusmjeren na put preko Tivta.

Na dijelu magistralnog puta M-2, na dionici Debeli Brijeg-Kamenari postavljena je privremena saobraćajna signalizacija, zbog izgradnje kanalizacionog kolektora.

U mjestima Brčeli, Donji bukovik i Sotonići II saobraća se jednom trakom naizmjenično, zbog sanacije klizišta.

Na magistralnom putu M-2.4 na dionicu Krute-Vladimir do raskrsnice za Ostros, zbog rekonstrukcije puta na mjestu radova saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Na putu Podgorica-Danilovgrad, poslije skretanja za Malo brdo, saobraća se jednom trakom naizmjenično, zbog izgradnje potpornih zidova.

Preporučujemo za Vas