Operisan u podgorici

Srednjoškolac brutalno pretučen u diskoteci

Povrede su mu, saopšteno je iz policije, nanijela tri dvadesetogodišnjaka koja su nasrnula na njega
28 komentar(a)
Budva, Foto: Anto Baković
Budva, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 12.04.2013. 07:45h

Budvanski srednjoškolac D.M. (17) operisan je juče u Kliničkom centru Podgorica, zbog teških povreda glave zadobijenih u tuči, koja se u noći između subote i nedjelje dogodila ispred diskoteke "BK" u Mediteranskom spotskom centru u Budvi.

"Vijestima" je u policiji potvrđeno da je D. M. u tuči zadobio frakturu lobanje.

Povrede su mu, saopšteno je iz policije, nanijela tri dvadesetogodišnjaka koja su nasrnula na njega - N. Ć., P. J. i S. J. Oni su saslušani u policiji.

Sedamnaestogodišnjak je, prema informacijama "Vijesti", prije tuče bio u diskoteci sa prijateljem, a nedaleko od njih i tri mladića koja su ga kasnije brutalno pretukla.

Razmirice među njima, navodno, počele su u diskoteci, a kada su D.M. i njegov drug krenuli kući, trojica muškaraca nasrnuli su na njega.

Teške povrede glave nanijete su mu najvjerovatnije udarcima pištoljem po glavi.

"Vijestima" je potvrđeno da je porodica povrijeđenog D.M. podnijela krivinu prijavu pritiv momaka koji su ga pretukli i nanijeli mu teške povrde glave.

Više očevidaca ispričalo je "Vijestima" da je maloljetni D.M. žestoko pretučen.

Sedamnaestogodišnjak je, nakon što mu je u Budvi ukazana prva pomoć, transportovan u podgorički Klinički centar.

Tuče maloljetnika ispred diskoteke "DK", koja se nalazi samo dvadesetak metara od ulaza u srednju mješovitu školu "Danilo Kiš", nijesu rijetkost. Naprotiv, najčešće vikendom ispred te diskoteke u kasnim satima dolazi do maloljetničkih tuča.

Preporučujemo za Vas