Podgorica: Probao da opljačka taksistu, ukrao mu vozilo, pa ga jurile tri patrole

Policija je saopštila da je M.M. 2. jula rano ujutru ušao u taksi vozilo marke „VW Golf Plus“, tražio da ga poveze u Skopsku ulici u Podgorici
58 pregleda 0 komentar(a)
Taxi, taksi, Foto: Shutterstock
Taxi, taksi, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 03.07.2018. 13:28h

Podgoričanin M.M. (29) osumnjičen je da je uz prijetnju pištoljem ukrao taksi vozilo od sugrađanina D.Š.

Policija je saopštila da je M.M. 2. jula rano ujutru ušao u taksi vozilo marke „VW Golf Plus“, tražio da ga poveze u Skopsku ulici u Podgorici, a da je tada izvadio i repetirao pištolj koji je prislonio taksisti D.Š. na grudi zahtijevajući od njega da mu da novac, na što mu je D.Š. rekao da nema novca, te je M.M. potom od D.Š. i dalje prijeteći pištoljem tražio da izađe iz taksi vozila.

"D.Š. je izašao iz vozila a M.M. se, sumnja se, udaljio upravljajući taksi vozilom u pravcu Vranjskih njiva gdje se nije zaustavio na policijski znak stop patrole koja je pokušala da ga zaustavi. Nakon toga u potjeru su se uključile tri patrole koje su M.M. koji je bježao upravljajući taksi vozilom sustigle u mjestu Donji Crnci gdje su ga policijski službenici lišili slobode. Osumnjičeni M.M. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom državnom tužiocu u VDT u Podgorici. Vozilo je vraćeno vlasniku", navodi se u policijskom saopštenju.

Bonus video: