Samo fali mečeva

Od četiri njegova boksera trojica su osvojila prva mjesta, senior Momir Pešić u srednjoj je prekidom u drugoj rundi dobio Makedonca Dimitra Apostolovskog, a na poene su slavili i njegov junior Arnes Arslani i Himo Šoljanin u uzrastu mladih
160 pregleda 0 komentar(a)
Boks, Foto: Privatna rhiva
Boks, Foto: Privatna rhiva
Ažurirano: 10.04.2013. 10:48h

Na međunarodnoj reviji “Dan boksa” u Leskovcu takmičari beranskog Radničkog, Budućnosti, BK Budva, BK Podgorica i”Montenegro fajtera” pokazali su veliki talenat i sjajne mečeve protiv rivala iz Srbije, Makedonije i Bugarske.

"Zaista moramo biti zadovoljni kako su se naši bokseri borili u ringu. Pokazali su da ne zaostaju za rivalima iz okruženja, iako kod nas nema ovakvih takmičenja, pa samim tim nedostaje i mečeva u kojima se napreduje. A revija je upotpunosti uspjela, jer se održalo po 12 borbi u seniorima i juniorima, jedna manje bila je u uzrastu mladih, pet u konkurenciji pionira i četiri školaraca. Viđena je i jedna borba u ženskoj konkurenciji", kazao je Vučić Dobrašinović, trener Radničkog.

Od četiri njegova boksera trojica su osvojila prva mjesta, senior Momir Pešić u srednjoj je prekidom u drugoj rundi dobio Makedonca Dimitra Apostolovskog, a na poene su slavili i njegov junior Arnes Arslani i Himo Šoljanin u uzrastu mladih.

"Iako je u izjednačenoj borbi izgubio od dvostrukog prvaka Srbije, Nikole Bukilice iz Kragujevca, ipak sam posebno oduševljenem nastupom Remza Ikovića. Smatram da su pobjednika odlučile domaće sudije. Za najboljeg pionira izabran je Nenad Marković iz BK Podgorica, slavio je i Ognjen Đuričković iz “Montenegrofajtera”, dok su Budućnost i BK Budva sa po nekoliko sjajnih takmičara pokazali da odlično rade i da imamo perspektivu", zaklučio je Dobrašinović.

Bonus video: