Budva: Uhapšen osumnjičeni za napade na djecu kod škole

Egzibicionista je posljednji put nasrnuo na djevojčice u petak, koje su na velikom odmoru napustile dvorište osnovne škole
53 pregleda 22 komentar(a)
Druga škola Budva, Foto: Vuk Lajović
Druga škola Budva, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 08.04.2013. 22:19h

Budvanska policija uhapsila je muškarca N. D. za koga osnovano sumnjaju da je u prethodnih 10-ak dana nasrtao na maloljetnice.

Kako je “Vijestima” saopšteno u policiji, nekoliko građana javilo je dežurnoj službi da su primijetili osobu koja odgovara opisu egzibicioniste, koji se posljednjih dana skidao nag u blizini Druge osnovne škole u Budvi.

Nakon toga, počela je potjera i N. D. je brzo uhapšen. On je zadržan na ispitivanju.

Egzibicionista je posljednji put nasrnuo na djevojčice u petak, koje su na velikom odmoru napustile dvorište osnovne škole kako bi kupile užinu u obližnjoj pekari.

Prava pometnja je nastala kada je nekoliko djevojčica, panično utrčalo u zbornicu, tražeći pomoć od učiteljica i nastavnika, navodeći da ih je napao muškarac koji je go trčao za njima.

Jurio ih je praktično do školskog dvorišta.

Nastavnici su odmah pozvali policiju, koja je uputila nekoliko patrola, ali je muškarac tada uspio da umakne.

Policija je zabranila djeci da napuštaju školsko dvorište, a roditeljima je savjetovano da u narednim danima djeci prave užinu kući, kako đaci ne bi morali da, za vrijeme odmora, napuštaju školu.

Tada su “Vijestima” iz policije rekli da je riječ o muškarcu od nekih 35 godina, plavo-riđe kose, sa bradom.

Tako ga je opisala i 14-godišnja djevojčica, koju je par dana prije toga presreo kod zgrade “Sunca”.

Prema informacijama iz policije, muškarac je uvijek napadao prema istom scenariju - prišunja se djeci, iskoči pred njih nag, a potom ih pokušava uhvatiti.

Egzibicionizam je i nastranost koja se sastoji u prikazivanju genitalija ili seksualnih karakteristika u socijalno neprikladnim prilikama.

Bonus video: