Stanje na putevima

Tri osobe povrijeđene u devet saobraćajnih nezgoda

Na magistralnom putu Rožaje-Špiljani u mjestu Bijela Crkva oštećen je trup puta, pa se saobraća jednom trakom naizmjenično
0 komentar(a)
putevi, Foto: Zoran Đurić
putevi, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 09.04.2013. 08:10h

U Crnoj Gori se u protekla 24 sata dogodilo devet saobraćajnih nezgoda, u kojima su tri osobe lakše povrijeđene.

Izdato je 257 naloga za uplatu novčanih kazni i podnijeto 29 prekršajnih prijava.

Policija je oduzela 17 vozačkih dozvola.

U većem dijelu Crne Gore jutros se saobraća po mokrim putevima, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG).

Iz AMSCG su upozorili na odrone na putevima duž klisura i rijeka i savjetovali pažljiviju vožnju.

Na magistralnom putu Rožaje-Špiljani u mjestu Bijela Crkva oštećen je trup puta, pa se saobraća jednom trakom naizmjenično.

Na magistralnom putu M-2 na dionici Podgorica-Kolašin, zbog rekonstrukcije tunela četiri i deset, saobraćaj se obustavlja za sve vrste vozila od devet do 11, od 13 do 15 sati i noću od 23 do tri sata. Za vrijeme prekida mogu se koristiti alternativni putevi.

U toku je rekonstrukcija tunela Tivran, na magistralnom putu M-2 Ribarevina-Berane, zbog čega će se saobraćati u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Na magistralnom putu Kotor-Lepetani zbog izgradnje kanalizacionog sistema Muo-Prčanj-Stoliv do završetka radova saobraćaj je u prekidu i preusmjeren na put preko Tivta.

Na dijelu magistralnog puta M-2, na dionici Debeli Brijeg-Kamenari postavljena je privremena saobraćajna signalizacija, zbog izgradnje kanalizacionog kolektora.

U mjestima Brčeli, Donji bukovik i Sotonići II saobraća se jednom trakom naizmjenično, zbog sanacije klizišta.

Na magistralnom putu M-2.4 na dionicu Krute-Vladimir do raskrsnice za Ostros, zbog rekonstrukcije puta na mjestu radova saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Na putu Podgorica-Danilovgrad, poslije skretanja za Malo brdo, saobraća se jednom trakom naizmjenično, zbog izgradnje potpornih zidova.

Preporučujemo za Vas