Policajac pretukao dječaka?

“Rekao mi je da ga je muškarac povukao za kosu i uši i skinuo ga sa bicikla. Zatim, udarao ga je otvorenom šakom po glavi, a uhvatio ga je i za okovratnik jakne i gušio ga”
178 pregleda 8 komentar(a)
Goran Drobnjak, Foto: Vesko Belojević
Goran Drobnjak, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 08.04.2013. 07:05h

U dvorištu Osnovne škole “Vladimir Nazor” prije dva dana odrasla osoba je pretukla 11-godišnjeg S. D. iz Podgorice, dok je vozio bicikl. Otac pretučenog dječaka Goran Drobnjak kazao je juče “Vijestima” da sumnja da osoba koja je pretukla njegovog sina radi u policiji, tako da se plaši da neće biti adekvatno kažnjena.

“U subotu, oko 19 časova, dok je vozio bicikl u dvorištu osnovne škole pretučen mi je maloljetni sin. Kazao mi je da je prije nego što ga je odrasla osoba pretukla, bio u društvu djevojčice M. M. (11). U jednom trenutku djevojčica je rekla mom sinu da će da pozove izvjesnog Gorana i uputila se ka obližnjem balonu za fudbal”, rekao je Drobnjak.

Dodao je da se nakon nekoliko trenutaka pojavila odrasla osoba, koja mu je pretukla sina. “Rekao mi je da ga je muškarac povukao za kosu i uši i skinuo ga sa bicikla. Zatim, udarao ga je otvorenom šakom po glavi, a uhvatio ga je i za okovratnik jakne i gušio ga”, kazao je Drobnjak. Dodao je da je, nakon što je istukao njegovog sina, muškarac sa djevojčicom, koja je bila u njegovom društvu, otišao u nepoznatom pravcu.

“Pošto nam se kuća nalazi u blizini škole, sin je došao nakon što je pretučen. Odmah sam sa njim otišao na lice mjesta, ali nijesam tog čovjeka zatekao u dvorištu škole”, istakao je Drobnjak. Dodao je da je dječaka odmah odveo u Klinički centar.

“Konstatovane su mu povrede glave u vidu oteklina od udaraca. Danas je imao mučnine i povraćao je, tako da sam ponovo morao da ga vodim, prvo u Hitnu pa onda i u Klinički centar. Neurohirurg je kazao da mora da miruje nekoliko dana i da ga zbog pretrpljenog stresa povedemo kod dječjeg psihologa ili psihijatra”, rekao je juče Drobnjak.

Istakao je da je istu noć kada mu je sin pretučen, taj događaj prijavio policiji. “U stanicu policije sam sa sinom došao nešto poslije 23 časa. Zapisnik je potpisao policijski službenik Bojan Rakočević. Raspitivao sam se danas u policiji da li su našli čovjeka koji mi je istukao sina, kazali su mi da će ga privesti u ponedjeljak. Sam sam tražio osobu koja mi je pretukla sina. Raspitivao sam se kod djece koja su znala djevojčicu i kod prijatelja i saznao da se najvjerovatnije radi o policijskom službeniku V. M., koji živi u podgoričkom naselju Konik”, rekao je Drobnjak.

Dodao je da očekuje od policije da postupi kao po svakom drugom slučaju i da “kri - vac odgovara za to nedjelo, ma ko on bio”.

Bonus video: