Podgorica: Đak prebijen u grupnoj tuči

Tuča se nije dogodila kod nas. Ne znam da li je učestvovao neko od učenika moje škole, ukoliko jeste bio bih obaviješten - kazao je “Vijestima” direktor OŠ “Dragiša Ivanović”
109 pregleda 0 komentar(a)
OŠ Savo Pejanović, Foto: Vesko Belojević
OŠ Savo Pejanović, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 04.04.2013. 08:19h

Đak devetog razreda Osnovne škole “Savo Pejanović” pretučen je juče u dvorištu te škole, u grupnoj tuči učenika.

Iz policije su saopštili da je istraga, u vezi s tim slučajem, u toku.

“Radi se na identifikovanju učesnika tuče. Prema izjavama đaka, učenik je zadobio povrede prilikom tuče sa đacima iz OŠ 'Dragiša Ivanović'. Učeniku su konstatovane lake tjelesne povrede”, saopšteno je “Vijestima” iz policije.

Direktorica OŠ “Savo Pejanović” Dara Adžić kazala je da je učenik povrijeđen u tuči prilikom izlaska iz škole.

“Odmah smo poveli učenika u obližnji Dom zdravlja i obavijestili roditelje i policiju. Majka dječaka je brzo došla. Trenutno je procedura u toku. Žao mi je što je došlo do tuče”, rekla je juče Adžić.

Direktor OŠ “Dragiša Ivanović” Niko Raičević, kazao je da nije obaviješten da je neko od učenika njegove škole učestvovao u tuči.

“Tuča se nije dogodila kod nas. Ne znam da li je učestvovao neko od učenika moje škole, ukoliko jeste bio bih obaviješten”, istakao je Raičević.

Tuče učenika srednjih i osnovnih škola u Podgorici učestale su u posljednje vrijeme.

Jedna od posljednjih grupnih tuča dogodila se sredinom februara, kada je sedamnaestogodišnji učenik Ekonomske škole teže povrijeđen iza podgoričke Gimnazije.

Njega je, takođe u grupnoj tuči, izbo nožem vršnjak.

Bonus video: