Besa i MNE Stars najuspješniji

U seniorskoj konkurenciji najbolji su bili takmičari MNE Starsa sa četiri zlatne medalje
163 pregleda 0 komentar(a)
Tekvondo, Foto: Privatna rhiva
Tekvondo, Foto: Privatna rhiva
Ažurirano: 03.04.2013. 13:32h

Takmičari Bese iz Tuzi sa pet zlatnih odličja najsupješniji su učesnici tekvondo prvenstva Crne Gore za kadete i seniore.

U seniorskoj konkurenciji najbolji su bili takmičari MNE Starsa sa četiri zlatne medalje.

Prvaci Crne Gore od članova tog kluba postali su Milo Janković (do 63), Balša Radunović (do 74), Slađana Raičević (do 62) i Nikolina Bečanović (do 73).

U seniorskoj konkurenciji šampionski trofej su osvojili još Rok Ivezaj iz Bese (do 68), član Montenegro tekvondo akademi (MTA) Luka Čvorović (do 87) i članica Albe Sonja Pljumaj (do 53).

U konkurenciji kadeta, od članova Bese, prvaci Crne Gore postali su Muhamed Đokaj (do 41), David Arapaj (do 53), Zana Đokaj (do 37) i Irena Siništaj (do 55).

Šampionski trofej osvojili su i članovi Ulcinja Bojan Vladisavljević (do 57), Amina Konačević (do 44) i Nuti Konačević (do 47), kao i Anton Ljačević iz Albe (do 33), Isidora Brajović iz Budućnosti (do 27) i Ksenija Radević iz Viktorije (do 51).

Na šampionatu su učestvovala 72 takmičara iz klubova - Alba, Budućnost, Besa, Montenegro tekvondo akademi, Montenegro stars, Ulcinj i Viktorija.

Bonus video: