Film Branislava Milatovića u Ljubljani i Beogradu

Na Ljubljanskom festivalu će se u nekoliko selekcija predstaviti ukupno 62 filma, a film “Sve to” će se prikazati u selekciji Balkan film bazar
0 komentar(a)
Ažurirano: 02.04.2013. 11:58h

Kratki igrani film “Sve to” reditelja Branislava Milatovića uvršten je u programe još dva svjetska festivala. Radi se o petom Ljubljanskom međunarodnom festivalu kratkog filma, koji se održava do četvrtog aprila, i 60. Beogradskom festivalu dokumentarnog i kratkog filma.

Glavne uloge u filmu tumače Slavko Štimac, Momo Pićurć i Jovan Miranović

Na Ljubljanskom festivalu će se u nekoliko selekcija predstaviti ukupno 62 filma, a film “Sve to” će se prikazati u selekciji Balkan film bazar sa još 12 najboljih ostvarenja u prethodnoj godini iz Turske, Grčke, Bugarske i zemalja ex –Yu.

Prestižni 60. Beogradski festival dokumentarnog i kratkog filma ove godine će se održati od drugog do šestog aprila, a festival je podijeljen u nekoliko kategorija (kratki igrani, dokumentarni i animarini), između ostalih i selekciju Komšiluk u kojoj će uz još pet ostvarenja iz regiona biti prikazan film “Sve to”.

Glavne uloge u filmu tumače Slavko Štimac, Momo Pićurć i Jovan Miranović. Scenario su napisali Branislav Milatović i Ognjen Spahić. Direktor fotografije je Ivan Kostić, direktor filma Ivan Đurović. Muziku je uradio Milivoje Pićurić, montažu Vladimir Radovanović, a dizajn zvuka Bobo Stanišić.

Producent filma je Montenegro Art Production, a ko-producent Artikulacija Production.

Bonus video: