Podgorica: U udesu lakše povrijeđene tri osobe

Prema informacijama "Vijesti" iz policije, u udesu su učestvovala dva vozila, "pežo" kojim je upravljala N.Č (26) i "BMW" za čijim se upravljačem nalazio N.R
137 pregleda 0 komentar(a)
Udes Podgorica, Foto: Zoran Đurić
Udes Podgorica, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 01.04.2013. 16:54h

Tri osobe lakše su povrijeđene u udesu koji se dogodio oko 12.45 časova u Ulici Svetozara Markovića u blizini lokala "Kerber" u Podgorici.

Prema informacijama "Vijesti" iz policije, u udesu su učestvovala dva vozila, "pežo" kojim je upravljala Nevena Čađenović (26) i "BMW" za čijim se upravljačem nalazio Nemanja Raičević.

Od siline udara lakše su povrijeđene tri osobe Čađenović, Jelena Paunović i Helija Mahmud. Paunović je bila suvozač u "pežou", dok se Mahmud nalazila u "BMW-u".

"Vijesti" saznaju da je Raičević policiji kazao da je do udesa došlo kada je pokušao da izbjegne automobil "reno klio" kojim je upravljao Predrag Spasojević.

Prema informacijama iz policije "BMW" se kretao ulicom Svetozara Markovića iz pravca ulice Vasa Raičkovića, i pokušavajući da izbjegne "renoa" naletio na "pežo" koji se kretao iz pravca bulevara Svetog Petra Cetinjskog.

Povrijeđeni su nakon udesa prevezeni u Klinički centar.

Policija je obavila uviđaj na licu mjesta.

Bonus video: