Nakon udesa nestala Žana Stijepović

Uviđaj će, zbog loših vremenskih uslova i slabe vidljivosti, biti nastavljen ujutro
215 pregleda 31 komentar(a)
Žana Stijepović, udes, Foto: Zoran Đurić
Žana Stijepović, udes, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 01.04.2013. 09:04h

Podgoričanka Žana Stijepović (49), koja je juče između 17.30 i 18.30 časova sletjela sa puta Podgorica - Spuž, stotinjak metara nakon skretanja za Vraniće, još nije pronađena.

Obalu još pretražuju pripadnici Antiterorističke jedinice policije,pripadnici Službe zaštite i spasavanja, porodica Žane Stijepović i prijatelji.

Oni pretražuju teren na mjestu na kojem je sa puta izletio “pežo 106”.

Prema dosadašnjim informacijama policije, Stijepović je bila za upravljačem automobila.

”Pežo” je sletio niz stranu ka Zeti i zaustavio se na oko šest metara od rijeke, kazali su “Vijestima” iz policije. Automobil nije značajnije oštećen i u njemu nema tragova krvi. Vrata sa vozačeve strane bila su otvorena kada je policija stigla na lice mjesta, ali od Stijepovićke nije bilo traga. Njen mobilni telefon pronađen je u automobilu.

Zbog stanja u kom je pronađen automobil, ali i činenice da su vrata vozača bila otvorena i da nije bilo tragova krvi, policija pretpostavlja da je Stijepović izašla iz vozila.

Prema nezvaničnim informacijama iz policije, provjeravano je i da li je Stijepović sinoć potražila pomoć u nekoj od zdravstvenih ustanova, ali tamo njen dolazak nije evidentiran.

Zamjenik osnovnog državnog tužioca Zoran Vučinić, rekao je sinoć “Vijestima” da se prema prvim informacijama koje je dobio, Stijepović kretala iz pravca Podgorice ka Spužu. On je kasno sinoć kazao da će se uviđaj nastaviti u ponedeljak u 8 časova.

Zeleni “pežo 106” sletio je sa puta na mjestu na kom je kolovoz značajno oštećen i neobezbijeđen zaštitnim bankinama.

Stari put Podgorica - Spuž rekonstruiše se već duži period, a jedna njegova dionica otvorena je za saobraćaj u subotu, uprkos lošem stanju u kom se nalazi. Ta dionica, od Malog brda do skretanja za Rogame, otvarana je i uoči prošlih parlmentarnih izbora.

Bonus video: