Gerero uhapšen na aerodromu zato što je imao pištolj

Prema navodima pojedinih medija, Gerero ima dozvolu da nosi oružje u Kaliforniji, ali ne u Njujorku, gdje su zakoni o naoružanju među najstrožim u SAD
0 komentar(a)
Ažurirano: 28.03.2013. 18:27h

Američki bokser Robert Gerero, koji se sprema za trenutno najveću borbu u boksu, uhapšen je danas na aerodromu u Njujorku zato što je pokušao da se ukrca u avion sa praznim pištoljem, prenijeli su američki elektronski mediji.

Gerero treba da se 4. maja bori protiv najboljeg boksera svijeta i najbogatijeg aktivnog sportiste Flojda Mejvedera. Popularni "Duh" (Ghost) je iz Kalifornije, ali je proveo nekoliko dana u Njujorku na promociji borbe i danas je trebalo da odleti za Las Vegas.

Gerero je posvećeni hrišćanin, a u Njujorku je bio gost emisije Klub 700 (700 klub), vodećeg religioznog programa u SAD. Poslije toga je obišao prostorije I-es-pi-ena (ESPN), a zatim je imao i ručak sa medijima.

Poslije svega je pokušao da se ukrca u avion za Las Vegas, ali je uhapšen kada je na štandu rekao da u torbi ima prazan pištolj bez municije.

Prema navodima pojedinih medija, Gerero ima dozvolu da nosi oružje u Kaliforniji, ali ne u Njujorku, gdje su zakoni o naoružanju među najstrožim u SAD.

Za sada se još ne zna da li će ovo imati ikakvog uticaja na spektakl 4. maja.

Bonus video: