Vil Smit odbio ulogu Đanga u Tarantinovom vesternu

"Izgledalo mi je da Đango nije glavna uloga u filmu, trebalo je da budem to ja, trebalo je da ja ubijem lošeg momka" rekao je Smit
0 komentar(a)
Ažurirano: 26.03.2013. 20:02h

Holivudski glumac Vil Smit saopštio je da je odbio ulogu roba-osvetnika Đanga u najnovijem filmu Kventina Tarantina, jer je smatrao da uloga nije "dovoljno velika za njega".

Smit je ulogu u novom Tarantinovom hitu odbio jer je pogrešno procijenio da je zapravo lik doktora Šulca koga u filmu tumači Kristof Valc, glavna uloga.

Tarantino je ulogu Đanga prvo ponudio Vilu Smitu, ali nakon što je on odbio, ona je dodijeljena Džejmiju Foksu.

Film "Đangova osveta" je do sada najuspješniji Tarantinov film kad je u pitanju zarada na bioskopskim blagajnama

I prije početka snimanja filma bilo je glasina da će Vil Smit igrati u Tarantinovom filmu i da mu je neprijatno to što je film kombnacija antirobovlasničke priče u kojoj je prikazano žestoko nasilje.

Međutim, sad je Smit saopštio da je on jednostavno osjećao da je lik doktora Šulca glavni lik u filmu oko koga se plete priča, a ne Đango koga je trebalo da igra.

"Izgledalo mi je da Đango nije glavna uloga u filmu, trebalo je da budem to ja, trebalo je da ja ubijem lošeg momka" rekao je Smit za "Entertainment Weekly" u sklopu promocije njegovog novog filma "After Earth".

On je dodao da je ipak uživao u konačnoj verziji filma za koji je Kristof Valc dobio Oskara za najboljeg sporednog glumca. "Zaista je bio briljantan", rekao je Smit.

Film "Đangova osveta" je do sada najuspješniji Tarantinov film kad je u pitanju zarada na bioskopskim blagajnama. Do sada je zaradio 413 miliona dolara u cijelom svijetu, a Tarantino je za originalni scenario filma dobio Oskara.

Galerija

Bonus video: