Danas prilika da dođete do svog primjerka knjige iz velike edicije “Petrovići, vladari i ratnici”

Naime, svi zainteresovani moći će od danas (ponedeljk 2. jul), u prostorijama oglasnog odjeljenja Nezavisnog dnevnika Vijesti (Trg nezavisnosti bb) da za samo 70 centi kupe svoj primjerak propuštene knjige iz edicije Petrovići
87 pregleda 0 komentar(a)
Petrovići edicija NIkola I, Foto: Privatna arhiva
Petrovići edicija NIkola I, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 02.07.2018. 06:14h

Nakon ogromnog interesovanja za knjige iz naše edicije o dinastiji Petrović - odlučili smo da čitaocima koji nijesu uspjeli da dođu do svog primjerka damo priliku da to urade od danas!

Naime, svi zainteresovani moći će od danas (ponedeljk 2. jul), u prostorijama oglasnog odjeljenja Nezavisnog dnevnika Vijesti (Trg nezavisnosti bb) da za samo 70 centi kupe svoj primjerak propuštene knjige iz edicije Petrovići.

U velikoj ediciji smo se potrudili da, primjerom najpoznatije crnogorske dinastije, koja je imala enorman uticaj na Crnu Goru kakva danas jeste, približimo čitaocima istoriju naše zemlje. Kako je energični vladika Vasilije stvorio i zapisao ono što će postati dio crnogorskog državnog i nacionalnog mita? Koliko su nacionalni mitovi zasnovani na istorijskim činjenicama, očit i najbolji primjer je istraga poturica o kojoj govorimo iz novog ugla.

Zašto je vladika Sava bio drugačiji Petrović i kako ga je nadjačao samozvanac Šćepan Mali? Enigma najdugovječnijeg vladara iz ove dinastije, Kralja Nikole, ispričana je kroz ovu ediciju.

Potražite i vi svoj primjerak još danas!

Bonus video: