Hamilton: Nisam tražio od Eklstona ugovor sa Red Bulom

"Izgleda da on, iz nekog razloga, samo o meni priča. To me čini pomalo nervoznim jer imamo dobar odnos i prilično sam otvoren sa njim po pitanju mnogih stvari. Ne znam šta da kažem o njegovoj izjavi", rekao je Hamilton
0 komentar(a)
Hamilton, Foto: REUTERS
Hamilton, Foto: REUTERS
Ažurirano: 25.03.2013. 18:17h

Vozač Mercedesa Britanac Luis Hamilton negirao je danas navode da je od prvog čovjeka Formule 1 Bernija Eklstona tražio da mu obezbijedi ugovor sa Red Bulom i istakao da mu je prelazak u Mercedes najbolja odluka koju je ikada donio.

Eklston je tokom vikenda izjavio da je sredinom 2012. godine Hamilton od njega tražio da mu pomogne da dobije ugovor sa Red Bulom.

"Izgleda da on, iz nekog razloga, samo o meni priča. To me čini pomalo nervoznim jer imamo dobar odnos i prilično sam otvoren sa njim po pitanju mnogih stvari. Ne znam šta da kažem o njegovoj izjavi", rekao je Hamilton.

Hamilton je šest godina vozio za Meklaren, a od ove godine je član Mercedesa.

"Mislim da je rekao da sam nešto pričao o Red Bulu? Rekao sam mojim menadžerima da razgovaraju sa svim timovima i daju mi najbolje opcije. Nisam ni za jedan tim posebno govorio. Sada sam u Mercedesu i to je najbolja odluka koju sam ikada donio", dodao je svjetski šampion iz 2008. godine.

Bonus video: