Reljić novi selektor juniora Srbije

"Velika je čast i zadovoljstvo što sam izabran, zahvalio bih se predsjedniku saveza Aleksandru Boričiću, koji je bio izričit da baš ja budem taj koji će voditi juniorsku selekciju", istakao Reljić
51 pregleda 0 komentar(a)
Siniša Reljić, Foto: Vesko Belojević
Siniša Reljić, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 24.03.2013. 12:39h

Trener odbojkaša Budvanske rivijere Siniša Reljić, izabran je za novog trenera muške juniorske selekcije Srbije.

Dirigentsku palicu, 43-godišnji stručnjak, rodom iz Novog Sada preuzeo je od Milana Žarkovića, koji je na klupi sjedio od 2001. godine, prenosi “Sportski žurnal”.

“Velika je čast i zadovoljstvo što sam izabran, zahvalio bih se predsjedniku saveza Aleksandru Boričiću, koji je bio izričit da baš ja budem taj koji će voditi juniorsku selekciju. Iskreno, malo sam i iznenađen pozivom za prvog trenera, ali imponuje u svakom pogledu. Prije dvije nedjelje bio sam u Beogradu na sastanku sa predsjednikom i tada smo se dogovorili o svemu. Predočeno mi je kakva su očekivanja i koji su ciljevi ove godine.

Prvi veliki ispit za Reljića na novoj funkciji je već u maju u kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo koje se ove godine igra u Turskoj.

“Svjestan sam da mi je to prvi i najvažniji zadatak. Da izborimo plasman za nastup na najvećoj planetarnoj smotri. Druga akcija je Balkanijada u Kladovu i to su dva takmičenja i dvije velike obaveze”, objasnio Reljić.

Bonus video: