ZAVRŠENE MEDITERANSKE IGRE U TARAGONI

Janović: Ponosni smo i čestitam na rezultatu

Po dva srebra i bronze učinak je crnogorskih sportista u trećem učešću na MI. Na prvom u Peskari su osvojili sedam - po dvije zlatne i srebrne, uz četiri bronze. U Mersinu pet - zlato, srebo i tri bronze!
3 komentar(a)
Nikola Janović, Foto: Ministarstvo sporta
Nikola Janović, Foto: Ministarstvo sporta
Ažurirano: 01.07.2018. 12:54h

Ministar sporta, Nikola Janović, čestitao je crnogorskom timu nastup na 18. Mediteranskim igrama kojim su, kako je poručio, potvrdili status uzornih sportista i na dostojanstven način reprezentovali crnogorski sport i državu Crnu Goru.

“Svaka medalja osvojena za Crnu Goru, zlata je vrijedna i zato smo ponosni na srebrno bronzani niz odličja, kojima su crnogorski sportisti krunisali nastup na ovogodišnjim MI“, rekao je Janović.

On je čestitao rukometašicama i karatiskinji Ani Drašković za srebro, vaterpolistima i Marini Raković za bronzu.

"Novi Zakon o sportu, pomoći će nam da još više afirmišemo vaše reprezentativne rezultate, kojima doprinosite promociji Crne Gore, kao države vrhunskih sportista", kazao je Janović.

Kako je naveo, mladi sportisti su nastupom na Mediteranskim igrama, u karateu, jedrenju, džudou, boćanju, atletici, plivanju, rukometu i vaterpolu, dokazali da su dorasli velikim sportskim takmičenjima koja im predstoje.

Janović je čestitao i Crnogorskom olimpijskom komitetu, koji je u španskoj Taragoni, predvodio crnogorski nacionalni tim.

Preporučujemo za Vas